Ha a hidegben lemerül az autó aksija, számít, hogy rögtön aznap vagy csak 2-3 nap múlva "bikázzák" be?
Nem tudom mit tekintsek rövid útnak, inkább hogyan használom.
Napi 7+7 (oda-vissza) km, utcán áll 3 (vagy 4.) teles az aksi. Ez napi max 15+15 percet jelent, alapjáraton is meg van a 13,8 (közben megy a világítás, ventillátor, olykor hátsó ablakfűtés) van egy szivargyújtóba dugható feszültségmérőm, onnan tudom. Eddig mindig beindult, persze nem olyan vehemensen forgat, mint az első telén.
Nem márkás. Sose töltöm (Na jó egyszer rajta hagytam a villanyt, akkor igen).
Jártam úgy, hogy egymás mellett állt az eladandó, meg az Új (használt) autó, frissen vásárolt noname akkuval.
Az eladandóban 1 éves Varta volt. Áttettem az új, semmilyet az eladandóba, ide nekem az 1 éves Vartát.
Fél év múlva lerohadt. Ennyit erről. Azóta nem veszek márkásat, és tudomásul veszem, hogy egy aksi 3-4 telet bír. (Volt azért noname, ami 6-ot bírt, 3-nál sose volt kevesebb, csak az a nyamvadt Varta).
Nincs IMMO, semmi fogyasztásom nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!