Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ment már úgy valaki télen,...

Canadafan kérdése:

Ment már úgy valaki télen, hogy csak 2 db téli gumi volt fent (elől)?

Figyelt kérdés
Sajnos a régieket ki kellett dobni, de most nincs pénzem egy teljes garnitúrát venni...
2012. dec. 13. 10:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Akkor legyen igazság:

[link]

2012. dec. 13. 13:18
 12/22 anonim ***** válasza:

Nézz használt gumikat, egész olcsón lehet kapni elfogadható állapotúakat.

Egyébként valóban nem szerencsés különböző gumikat használni, már leírták miért. Ha csak előre raksz ki fog csúszni a segge, ha csak hátulra nem fogsz tudni elindulni, és nem lesz az igazi.

2012. dec. 13. 13:28
 13/22 anonim ***** válasza:
68%
Ha előre rakod, nagyon durván megtréfálhat a viselkedése. Valamelyik télen az egyik autós oldalon kipróbálták, elég durva volt az eredmény. Kisebb fékezés vagy irányváltás hatására is kitörhet a hátulja. Ha hátra rakod fel a télieket, akkor az eredmény egy csúszós úton brutálisan alulkormányzott kocsi lesz, amivel sem lehet jobban elindulni,mint egy sima nyári gumissal. /persze a válasz írásakor feltételeztem, hogy elöl hajt a kocsid/ Az előző konfigurációhoz képest annyi az előny, hogy legalább nem életveszélyes. Én biztos megpróbálnék valahogy négyet venni, nézd meg, mennyibe kerül mondjuk egy elem fényezése, vagy egy új lámpa, esetleg némi lakatosmunka, rögtön nem fogod annyira drágának találni a gumit.
2012. dec. 13. 15:05
 14/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, nem vállalom a kockázatot veszek inkább 4 db nagyon olcsó használtat.
2012. dec. 13. 18:23
 15/22 audiofly ***** válasza:

Az lesz a legjobb, hogy ha lesz 4 téligumid , magadat sem veszélyezteted , a családot sem meg a forgalomban résztvevő emberkéket sem ja és persze a kicsi autócskádat.

Tavaly mi is így jártunk, hogy elől téli hátul meg nyári , sajnos úgy nézett ki a kocsi eleje mint 1 esernyő kinyitva utána. Sajnos fékezésnél a hátulja sétálgat jobbra balra mert megkeményedik a gumi.

2012. dec. 13. 18:35
 16/22 anonim ***** válasza:
Azért valljuk be, hogy csak jobb, ha az autó hátulja megcsúszik, mintha alul kormányzottá válna, mert egy kicsit tapasztaltabb sofőr még tud a hátuljával kezdeni valamit, de ha az eleje megindul, akkor a kormánnyal meg a gázzal is hiába fog játszani, ugyan úgy fog előre kitörni az eleje.
2012. dec. 13. 19:26
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Sokmindent leírtak az előttem szólók, én csak annyit tudok írni, hogy a leírtak alapján már 10 éve meghaltam, és rommá törtem az autóimat, akárhányszor csak kiálltam télen a garázsból.
2012. dec. 13. 19:28
 18/22 anonim ***** válasza:
2012. dec. 13. 19:44
 19/22 anonim ***** válasza:
18-as vagyok. Ebben a linkben van téli gumis teszt, és olyan is, amelyikben hátul nyári gumi van.
2012. dec. 13. 19:46
 20/22 anonim ***** válasza:
nemááá inkább nézz utána a dolgoknak utána ugass ;)
2012. dec. 13. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!