Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A vizsgabiztos tőletek is...

A vizsgabiztos tőletek is elvárta, hogy fizessetek neki a rutin vagy a városi vezetési vizsgán?

Figyelt kérdés
Annak ellenére, hogy hibátlan volt minden feladatom (városi), előadta ezt a dumát, hogy jó enne egy kis és a fejét balra-jobbra mozgatta. Hihetetlen... 20 000Ft-ot fizetnem neki. (Pesten vizsgáztam.)
2012. dec. 12. 21:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Van aki korrupt és van aki nem. Nyeld le a békát, megvan a papírod. Ha akarnak úgyis beléd kötnek és a pótvizsga a kötelező pótórákkal együtt többe lesz mint 20e.
2012. dec. 12. 21:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Tőlem szerencsére nem.
2012. dec. 12. 21:48
 3/12 A kérdező kommentje:

Így van...

A pótvizsga a pótórákkal többe kerül... ez volt az oka, hogy adtam neki.

2012. dec. 12. 22:34
 4/12 anonim ***** válasza:
Esetleg ha elballagnál a megfelelő kerületi rendőrkapitányságra és ezt előadnád mással talán nem fordulna elő. Vagy legalább kicsit megbasztatnák.
2012. dec. 12. 22:44
 5/12 anonim ***** válasza:
meglett a vizsgám de 10et ki kellett perkálnom pedig hibátlan vizsga volt de ha nem perkálok bukta. most inkább odaadok tízet mint 20ért ujravizsgázzak
2012. dec. 12. 22:45
 6/12 anonim ***** válasza:
42%

Öt éve vizsgáztam utoljára, akkor konkrétan szóltak előre rutinon, nem fizettem, nagyon hosszú ideig kérdezgettek mire átengedtek, de meglett. Forgalmin sem fizettem, de ott már megbuktattak. Másodjára kaptam egy vizsgabiztost, aki nem volt korrupt.

Nagyon egyetértek mr.flash kijelentésével, csak éppen a megfelelő kerületi rendőrkapitányság nem ebben az országban van. Mert ott csak a haverjaik ülnek, még korruptabbak. A végén még téged jelentenének fel rágalmazásért. Én inkább azt mondom, hogy kamera -> youtube, és végre megtudják, milyen a rossz végén lenni... Sajnos ez egy ilyen "szakág". C, D, E jogsi főleg.

2012. dec. 12. 23:46
 7/12 anonim ***** válasza:
Akkor ballaghatna a kapitányságra, ha nem pengetett volna. Így, hogy fizetett őt is előveszik, mert hivatalos személyt vesztegetett meg. Megvan a jogsi, örülni kell.
2012. dec. 13. 05:08
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha elballagnál a kapitányságra, akkor se lenne semmi. Gondolom nem egy csomó tanu előtt kérte a pénzt. És ahogy az előttem levő is írta, még a végén feljelentene rágalmazásért, mert ha nem tenné, akkor valamilyen szinten beismerné, hogy bűnös. Szerintem is a kamera jó ötlet, vagy telefonnal zsebből csinálni hanfelvételt.
2012. dec. 13. 07:48
 9/12 anonim ***** válasza:
27%
az a baj az fizet aki bamba , mikor én voltam oktatom mesélte vannak olyan fiuk lányok nem kénne vezetniuk de erőszakolják azta jogsit mint egy kötelező papirt , kresz vizsgán láttam 1 fiut aki mesélte másnak kb 8 -jön vizsgázni , 1 csaj megy már anyiszor jött tele volt a kis könyve irva sikertelen vizsgával.az oktatomnál volt egy csaj akkoriban anyit bukot forgalmin meg rutinon már 350 000ft -nél járt .na itt kellene magyar államnak szigoritani hogy , 3 sikertelen kresz vizsga után nem szabad ujra jönni vizsgázni csak páv alkalmasági után ,és minimum 6 hónap után !forgalmi vezetésnél ugyan igy 3 esélyt kap ha nem megy neki akkor 1 évig ne is probálkozon .sajna sok van magyarországon akinek nagyon látszik a vezetés szenvedés , autopálya felsősávban ott ragad 100-al, tolatás irányváltozatás körültekintés nélkul, jobb kéz elhyagása ,stb....
2012. dec. 13. 08:45
 10/12 anonim ***** válasza:
5 sikertelen forgalmi vizsga után eddig is kellett pav-ra menni.
2012. dec. 13. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!