Egy 94-es swiftet 1.3 5 ajtóst mennyibe kerül átépíteni gti-re? 101 lovasra?
és mik kellenek hozzá?
kérem tapasztaltak válaszát várom!
Jó sok pénz. Szerintem baromira nem éri meg. Sokkal többe kerülne, mint amit maga az autó ér. Ráadásul 5 ajtós verzió, nem is 3 ajtós, szerintem felesleges, inkább add el és vegyél helyette olyat amilyen tetszik. Meg az ilyen művelethez jobb fékekre is szükséged lesz, hiszen meg is kéne állnod.
A nagyon józan ész pedig azt mondja, hogy így is nagyon veszélyes autó a régi suzuki swift, erősebb motorral még a koporsós temetés is esélytelen lenne!
Itt mindent megtalálsz a dologrol: www.ssgti.uw.hu
Szerintem egyébként nagyon nem éri meg a dolog,szinte lehetetlen olyan gti mocit kifogni amit ne kellene beépítés elött felújjitani.
Én is gondolkodtam a gti átalakitáson ,de aztán úgy döntöttem inkább 1.6 mocit rakom a 3 ajtós kaszniba.
Nekem majd fél millába fájt a dolog és az autóm most ér vagy 400 at.
Persze olcsobban meg lehet úszni ha sikerül olcson venni egy egész donor autót. Akkor nem kell folyton a bontóba rohangálni és ki is tudod próbálni még mielött megvennéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!