Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 94-es swiftet 1.3 5...

Roli666 kérdése:

Egy 94-es swiftet 1.3 5 ajtóst mennyibe kerül átépíteni gti-re? 101 lovasra?

Figyelt kérdés

és mik kellenek hozzá?

kérem tapasztaltak válaszát várom!

2012. dec. 12. 07:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Jó sok pénz. Szerintem baromira nem éri meg. Sokkal többe kerülne, mint amit maga az autó ér. Ráadásul 5 ajtós verzió, nem is 3 ajtós, szerintem felesleges, inkább add el és vegyél helyette olyat amilyen tetszik. Meg az ilyen művelethez jobb fékekre is szükséged lesz, hiszen meg is kéne állnod.

A nagyon józan ész pedig azt mondja, hogy így is nagyon veszélyes autó a régi suzuki swift, erősebb motorral még a koporsós temetés is esélytelen lenne!

2012. dec. 12. 08:03
 2/6 anonim ***** válasza:
101 ló az semmi! ettől hatszor jobb gépeket vehetsz készen annyi pénzért, amennyiből átalakíthatnád, és akkor csak egy öszvéred lenne. Pl. Egy új ford motor önmagában kétszer annyit tud szériában, mint az öszvér 100 ló.
2012. dec. 12. 08:33
 3/6 anonim válasza:
egy 700 kilós autóban 101 lóerő semmi?
2012. dec. 12. 13:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze csak a Ford 2X olyan súlyú. Egy gti swift olyan 7-8 másodperc alatt van 100-on. Azért az szerintem nem szar.
2012. dec. 12. 16:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Komplett motor, kábelköteg, futomü, nem éri meg... Vegyél akkor inkább egy komplett donor autot..
2012. dec. 12. 17:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Itt mindent megtalálsz a dologrol: www.ssgti.uw.hu

Szerintem egyébként nagyon nem éri meg a dolog,szinte lehetetlen olyan gti mocit kifogni amit ne kellene beépítés elött felújjitani.

Én is gondolkodtam a gti átalakitáson ,de aztán úgy döntöttem inkább 1.6 mocit rakom a 3 ajtós kaszniba.

Nekem majd fél millába fájt a dolog és az autóm most ér vagy 400 at.

Persze olcsobban meg lehet úszni ha sikerül olcson venni egy egész donor autót. Akkor nem kell folyton a bontóba rohangálni és ki is tudod próbálni még mielött megvennéd.

2012. dec. 13. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!