Lehetséges egy 1.3 Swiftet tuningolni valahogy?
Nem hülyegyerek szuzukira gondolok homasitás nonfiguratív tetkó matricával :))
Hanem van bármi teljesítménynövelő dolog 1.3as motorra?
Sportkipufogó kizárva!
Persze. Átalakítod a mezei motort GTI-re, és máris 68>>101LE. Ez az olcsóbb módszer.
A drágább, ha erre dobsz még egy turbót :)
Most akarok venni egyet :)))
Kell valami ócsó munkábajárós kocsi,csak szeretném ha menne is :))
Akkor felejtsd el. :)
Az átépítés alsó hangon 200E és egy hét. Esetleg nézz egy 1.6-os F Astrát, az némileg jobban megy, bár az 1.3-as Swifttel sincs gond, csak forgatni kell, 3500környékén adja le a max nyomatékot, a max teljesítmény meg 5500környékén. Ha 2500-nál elváltasz ne csodálkozz ha nem megy. :)
Astrára is gondoltam,már sok volt,SOSEM volt gondom velük.
Csak gondoltam a Suzuki olcsó,nagy a választék,megbízható stb..csak gondoltam megkérdezem hogy meg lehetne-e piszkálni?
De akkor lehet hogy csak "simán" fogom használni. :)
Gondolom a Swift azért megbízhatóbb mint az Astra,nem?
Igazából ugyanaz a kategória megbízhatóság terén megfelelő karbantartás ,mellett, annyi hogy az Astrában több a hibalehetőség, de cserébe kényelmesebb.
A Swift igénytelen,csak tankolni meg olajat és szűrőket cserélni kell, de nekem két bajom van vele, 250km után már fárasztó a zaj a szar hangszigetelés miatt, meg a gyári ülései iszonyat kényelmetlenek voltak.
Mondjuk volt pár balesetem úgyhogy ere érzékenyebb vagyok, lehet hogy nem annyira szarok. :D
Vagy az első vagy a második szériásra gondoltam.
Az új buborék swift 1.6ba nekem kifejezetten tetszik,ahhoz nem nyúlnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!