Lehetne valahogy tuningolni a hangot?
Figyelt kérdés
Az a probléma,hogy a videókártya miatt nem tudom beletenni a hangkártyám,mert nem fér be,ezért az integráltat használom,aminek a neve:Realtek HD Audio
A probléma a következő: Jó minőségű a hang,de halk.Tehát ha játszok,akkor a halkabb hangeffekteket nem igazán hallom,lehet hallani,de halkan,nem úgy mint a régi kártyával.Ugyan ez van a zenéknél is.Ha hangosabb lenne egy kicsit akkor tökéletes lenne,de egyszerűen nem tudom hogy mit csináljak.Drivereket feltettem CD-ről és ennyi.
Alaplapom:ASROCK 960GM-S3 FX
2012. aug. 16. 13:51
1/6 anonim válasza:
Tölts le az op rendszerednek megfelelő Realtek HD Audio drivert! Abban külön-külön be tudod állítani a rendszerhangokat. Böngésző, windows, Flah player STB, szerint.
2/6 A kérdező kommentje:
Letöltöttem és mindent feltettem maxra,de sokkal halkabb mint a régi :S
2012. aug. 16. 14:16
3/6 A kérdező kommentje:
Viszont szebben szól,de halkabb akkor is :/
2012. aug. 16. 14:17
5/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!