Ablaktörlő lapátok felhajtása fagyban?
Figyu!
Egy db. vastagabb papírt tegyél este az ablakra.
Reggel tiszta lesz.
A felhajtást felejtsd el, mert nekem már tört be szélvédőm, visszapattanó ablaktörlőtől!!
Van egy teszkós pumpás spricnim, kb 600ft volt, raktam bele téli szélvédőmosót, reggel szépen bespriccelem vele a szélvédőt meg a tükröket, kb 20mp alatt feloldja a jeget, lehúzom és kész.
De lehet kapni ilyet gyári kivitelben is, sokkal egyszerűbb mint mindig felhajtani.
Jah, én egy kis kézi permeteződ használok, így még pumpálni sem kell közben, és messzire elhord, ha nagyobb az autód. Én sem hajtom fel, nem takarom le. A takarókat csak elfújja a szél meg odafagyhatnak.
Beindítom a motort, teszek rá terhelést, hogy minél előbb melegedjen; helyzetjelző (de tompított parkoláskor soha), ablakfűtés, tükörfűtés, ülésfűtés, ami úgyis kell, küzben tisztítom le az autót. Ha hó van, akkor is teljesen letisztítom egy nagy "fogkefével", a géptetőről, meg a tetőről is, így biztonságos számodra és a mögötted közlekedőnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!