Corsa C-re eredetileg is aszimetrikus az ablaktörlő?
Figyelt kérdés
Nagynénjém Corsa-ján néztem, hogy csúnyán töröl, mondtam neki, hogy ki kellene cserélni a lapátokat. Megmértem, a jobb oldali volt 45 cm, a bal oldali 52 cm. Akkor milyet vegyünk rá?2012. nov. 30. 13:36
1/4 anonim válasza:
A corsára aszimmetrikus ablaktörlők valók. Tehát az egyik kisebb a másik nagyobb. (ahogy le is mérted)
Az unix-bárdi-láng-start autósboltok bármelyikében ha azt mondod, hogy C Corsához keresel ablaktörlőt akkor pontosan olyat fognak adni mint amilyen való hozzá.
Ha Valeo vagy Chamipon márkájút akarnak adni azt nyugodtan megveheted mert jó minőség. (tescoban, auchanban ne vegyél ablaktörlőt...)
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, itt a helyi autósboltoknak is a Unix/Bárdi szállítja az autóalkatrészeket. Akkor majd utána érdeklődök. De épp valamelyik nap néztem a Tecsóban is láttam VALEO-t, azzal mi a baj? (azzal akkor mi a baj? Kivéve, hogy 1 méret a pár)
2012. nov. 30. 14:20
3/4 anonim válasza:
A Valeoval semmi baj de ha magad veszed meg a tescoban akkor elképzelhető, hogy nem olyat választasz ami az autóra való. 1-2 cm is számít... (nem fog rá illeni)
Az autósboltban majd olyat adnak ami tökéletesen illik rá vagyis aszimmetrikus. (valeo, champion is tökéletes)
4/4 gomzoli válasza:
Pontosabban: 45, illetve 50 centis kell rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!