Mi a teendő, ha lefullad a kocsi egy lámpánál és nem is indul?
Figyelt kérdés
Ritkán járok a városba, de azon tűnődtem, hogy mi lenne, ha a pirosnál leállna a kocsim és nem is indulna? Mit tudok ilyenkor tenni? Toljam el?2012. dec. 10. 22:06
1/5 anonim válasza:
Kapcsolsz egy elakadásjelzőt, aztán eltolod amennyire csak tudod, hogy ne tartsd fel a többi közlekedőt! Ha szerencséd van (ritka), akkor segít valaki a mögötted lévők közül!
2/5 anonim válasza:
Ha lámpánál bem indul be akkor letolod az útról. Ha viszont egy vasúti átjárón, a sínek között nem indul akkor berakod 1-esbe, kuplung pedált felengedve indítózni kell. Így le rángatja az indító motor. Ez nem jó az autónak, de vészhelyzetben életeket menthet. De normál lefulladásnál csak told el az útból.
3/5 anonim válasza:
Az örs Vezér terénél láttam ilyet.... Egy régi Daihatsu lerobbant reggel, csúcsidőben abban a nagyon forgalmas kereszteződésben. A sofőr elakadásjelzőzött, majd elkezdte tolni, nagyon lassan tudta csak ugye szegény, mert idősebb volt.. És tök veszélyes volt, mert jöttek mentek az autók mindenfelé. Még tök keveset tolta csak, mikor meglátta a HÉV állomásról egy csávó és odafutott segíteni neki. Sportos, magas fiatal 30 év körüli férfi volt, tök gyorsan eltudták tolni így. Nagyon örültem, hogy ilyet is látni.
4/5 anonim válasza:
Én is jártam már így, sz.rakodott a gyújtáskapcsolóm, mondjuk szerencse, hogy többszöri újrapróbálkozásra beindult. A legfontosabb az elakadásjelző, hogy tisztában legyenek vele, hogy t.ketlenkedsz. Ha végkép nem indul, akkor eltolod a bringát. Friss jogsival, 20 éves autóval átéltem én már mindent, gyilkos párosítás, ki vagyok képezve :D Konkrétan ezt az elakadás dolgot sikerült eljátszanom a Hungária-Ajtósi kereszteződésénél :DD
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a hozzászólásokat! :D
2012. dec. 11. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!