Szerinted melyik autót válasszam?
Figyelt kérdés
Még nem tartok ott hogy autót vegyek de már nézelődök h mi lenne a jó és 3 befutó van. Opel Manta, Mazda RX7, és BMW (egy régebbi)2009. aug. 20. 14:33
1/14 anonim válasza:
egyiket sem ajánlom az az igazság. A manták és az RX7-ek nagyon öregek már, de az áruk elég magasan van ahhoz képest. egy BMW-re rengeteget kell költeni és ha öreg akkor valószínűleg már legalább 2-300.000 km benne van.
2/14 anonim válasza:
szerintem se... régiek közül audi, merci, volvo vagy vw
3/14 anonim válasza:
vw golf vagy opel vectra jó lenne neked
azok megbízhatóak
4/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! a Mantát úgy gondolom h teljesen felújítom egy 2000cm3 Opel Omega motor bele, kilakatolni + lefényezni alufelni rá stb. vagy ez hüjeség?
2009. aug. 20. 17:48
5/14 A kérdező kommentje:
hülyeség*
2009. aug. 20. 17:48
6/14 anonim válasza:
nem!nekem is a manta tetszene!meg azért valljuk be hogy bitangul néz ki!
7/14 anonim válasza:
Én a Skoda 136 rapidot ajánlanám.Viszonylag fiatal (az öreg farmotoros skodák közül a legújabb model)Olcsó a vétele,olcsó a bitoztosítása sportosan néz ki,eős motor van benne,házilag olcsón (nem pedig szerelőben több 10 000 forintér meg tudod szerelni.Szívós jószág,de nem szívesen tűre el a hidegen túráztatást.Én ilyet vennék.Gondold csak meg.
8/14 A kérdező kommentje:
Utána néztem a skodának..hááát elég érdekes:) annyira nem nyerte el a kegyeimet :D és még mindig a Manta felé kacsingatok vagy egy 3-mas golf de a Manta az Manta és bitang jól néz ki :P
2009. aug. 21. 17:20
9/14 anonim válasza:
a bitang vagyok:D
3as golfot ne vegyél max ha nem vr6-os!lomha szerencsétlen jószág ismerönek is megtetszet és ö majd feltuningolja alapon vette meg!de ráb*szott mert csak a gond van vele! [link] ez egy skodri rapid (egy ilyennel elrohangálnék) [link] ez pedig egy igen jól sikerült darab!XD (bocs ezt nem hagyhattam ki)
10/14 A kérdező kommentje:
a skoda még mindig nem teccik.
de a manta...hát az odaver :D bár én nem ilyen irányba szeretném majd (ha minden jól megy fogom) elhúzni az autót...
2009. aug. 21. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!