Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ködlámpa bekötése? (többi lenn)

Ködlámpa bekötése? (többi lenn)

Figyelt kérdés

(ez csak elmélet annyira nem értek hozzá ha nem így működik akkor inkább elmegyek szerelőhöz de ha így akkor + én is meg tudom csinálni)

úgy belehet kötni a ködlámpát hogy ugye egy ködlámpáknak van 2 vezetéke 1+ meg 1- na most mi van ha én a két ködlámpának a vezetékét összekötöm a 2+ meg a 2- és azt 1 vezetékkel, (de hátra csak 1 + meg 1 - vezeték menne) a hátsó ködlámpa vezetékéhez és akkor a hátsó meglévő ködlámpának a + meg - vezetékére ráforrasztanám amit elölről hozok vezetéket ,és akkor elméletileg ahogy én elképzelem amikor benyomom a meglévő hátsó ködlámpát a kapcsolóval akkor működne az első is ugyan arról a kapcsolóról ,vagy ez nem ilyen egyszerű?

aki kitudja bogozni azt amit akarok és válaszol is annak előre is köszönöm ,és kapja a zöld kezet

2012. dec. 7. 21:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem javaslom. Valószínűleg a bent lévő biztosíték elégne, ha beraksz még legalább 100 W-ot.
2012. dec. 7. 22:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Jobb az, ha külön tudod kapcsolni az elsőt, meg egyébként is be kéne relézni.
2012. dec. 7. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!