Használtan 1.5m-ig milyen autót vennél városba? Fogyasztás nem számít, inkább legyen dinamikus, és extrákkal felszerelt.
#8: Zavart érzek az erőben, pont a Mondeo van frissen behozva amit linkeltél. Egyébként szervizkönyves mindkettő, úgyhogy vagy annyi van bennük, vagy gyártottak egy szervizkönyvet hozzájuk. A fapad kivitel meg ugyanúgy fapad Golfban meg Mondeoban is, mindkettőt többfajta felszereltséggel árulják, ennek sincs értelme.
Műszakilag jobb konstrukció a Golf, kevesebb típushibája van. A Mondeo pedig nem kifejezetten városi autó, ahogy a Laguna sem, más kategóriába tartoznak, úgyhogy nem jók összehasonlítási alapnak sem, a Passattal vannak egy kategóriában, a Golfhoz a Focust lehet hasonlítani.
Nem személyeskedek, csak nem áll össze amit írsz. De én részemről le is zártam, ne offoljuk szét a témát, ha gondolod privátban megbeszélhetjük ha máshogy látod.
#10: Az 1.4-s motorral egyáltalán nem mondanám dinamikusnak, az pedig alapfeltétel a kérdezőnek. A biztosítás és a súlyadó minimálisan több, ahogy a fogyasztás is ,viszont nagyon sokat számít az a plusz 27lóerő az 1.4-hez képest, azért majdnem 1,2tonna.
AUTÓNAVIGÁTOR.HU - Vételi tanácsadó
Alsó középkategória: VOLKSWAGEN GOLF V (2003-2009)
Pozitív: Masszív karosszéria, jó helykínálat, igényes futómű, magas presztízs, jó értéktartás.
Negatív: A leggyakoribb 1,4-es és 1,6-os motor gyenge és sokat fogyaszt. Ingadozó gyártási minőség, drága szerviz.
AUTÓNAVIGÁTOR.HU - Vételi tanácsadó
Középkategória: FORD MONDEO (2000-2007)
Pozitív: Remek ár-érték arány, tágas beltér, zseniális futómű, élvezetes vezethetőség.
Negatív: Nem túl jó értékállóság, zavaró szélzaj, nagy kerékkel rázós, eleinte csupán átlagos kidolgozási minőség.
mr.flash, hogy-hogy nem béjemvét ajálgatsz? pedig már megszoktuk, hogy minden kérdésnél agyba-főbe dicsöited, isteníted a már említett márkát. vagy tán irigykedsz, hogy a kérdező 5ször jobb béjemvét tudna venni mint a tied? amugy már annyira unalmas vagy, hogy azt kis sem tudom mondani a bmw-vel együtt
Köszi a válaszokat és nyugi :)
Igen, azért írtam, hogy számít a felszereltség, mert tudom hogy mondeobol is van fapad, golfból meg automata váltó bőr ülés stb.
A fogyasztást azért írtam, mert nem megyek annyit, hogy 1.0-ás swiftet vegyek és mindenhova lendületből tudjak csak menni 6 literes fogyasztással, inkább kérjen 8-10 litert, de mozgassa rendesen a kasztnit. Ha nem városba rövidebb utakra kéne, biztos valami dízel lenne a nyomaték miatt.
1. Nem ajánlgatok mindenkinek BMW-t. Ahogy például most sem. Azért nem akarsz belémállni hogy F Astrát meg Swiftet is szoktam?
2. Légyszíves indokold meg hogy mi bajod van a szakmai kérdésekre adott válaszokkal?
3. Nemtudom milyen problémád van, de elég sokat elmond a személyiségedről az hogy offolva, fröcsögve közlöd hogy problémád van. Ott van a privát üzenet gomb az ilyenekre, szerintem senki nem kíváncsi rá, maximum én.
Részemről ennyi, ha valami problémád van akkor légyszíves PRIVÁTBAN közöld, megígérem hogy válaszolni fogok, de nem szeretnék offolni.
A km óra állásról akkor ne beszéljünk érvként, mert mindkettő eléggé kérdéses, inkább a 2 típusról általában szeretnék.
Pont ezaz, hogy a Mondeo nem is hasonlítható a Golfhoz annyival kényelmesebb, jobb, nagyobb. Egyszerűen autóként többet nyújt. Nem véletlen került újan 2 millával többe a sznobéria feláras autónál is. Azóta pont ezért egyenlítődtek ki az árak, mert mindenki fosvágent akar, no meg nálunk a nagy autó nagy mumussá válik.
Kedves kérdező: ezen kritériumok szerint neked a Mondeo, Vectra kategória való benzinesben, ezekből válogatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!