Milyen autót ajánlanátok 150ezerig?
Havi max 200 km-re kellene és nincs semmi igényem, csak az, hogy azért nézzen ki valahogy. Én Ladákat nézegttem eddig, meg Skoda Favoritot, de más elképzelésem nincs.
Annyi, hogy van a szüleimnek kocsija, de ha együtt akarunk valahova menni és vinni a barátnőmet, meg az öcsém az övét, akkor nem férünk el, ezért vennék egy olcsó kocsit. Egyszerű, olcsó kocsi kellene. A 150ezerig mehet az ár, 200ezrem van összesen. Később fenn tudom tartani, csak többet nem szeretnék kocsira áldoni, mert keveset használnám.
A lada az szép?Szerintem a varburg után a legrondább.Belülről látom magam elő a szétrepedt kárpitokat.
Ezekben nincs szervo tapasztalatból mondom a skodának könnyebb tekerni a kormányát.
Egyébként amig a tesók nem szoktak rá az opelvectrára és tsa.addig mind ladával járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!