Melyik Autós iskolát ajánlanátok jogosítványszerzéshez?
Figyelt kérdés
a csigavérről azt hallottam h ott arra mennek rá h a vizsgán megbuktatnak, h újra be kelljen fizetned a pénzt a vizsgára. Ez igaz?2012. dec. 1. 18:17
2/5 anonim válasza:
Nem valószínű hogy erre utaznának, ugyanis a vizsgadíj nem marad az autósiskolánál.
Igazából nagyjából bárhol ugyanazt kapod, válassz egyet.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2012. dec. 1. 18:24
4/5 JanoviczkiFerencné válasza:
Majsai (ecseri úti metrómegállónál), vagy a csigavérnél Gubis Zoltán ha még ott van. Én minden kategóriámat a Majsainál csináltam, minden elsőre sikerült. Gubis oktat B-t meg D-t, én a D-t csináltam nála, de úgy tudom a csigavérnél van. Ő nagyon megbízható oktató, nem lehúzós.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. dec. 1. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!