Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit ajánlanátok müszerfal, és...

Mit ajánlanátok müszerfal, és más müanyag elemek tisztításához?

Figyelt kérdés
Prevent-et használtam de nemhogy csillogóbb nem lett, még foltosabb lett.

2012. nov. 18. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
SONAX-ot, az a legjobb, de nem is a Prevent árában megy. Esetleg a DOT4-es fékfolyadék is jó, anno sikeresen ráborítottam anyám Swiftjének a műszerfalára, azóta fényes fekete, és csillog mint a salamon töke. :D
2012. nov. 18. 22:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, kipróbálom!

Na az szép! :D Gondolom Anyud örült!

2012. nov. 19. 04:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem nagyon jó, ha csillog a műszerfal, mert nyáron a szélvédő belső oldala visszatükrözi, és pont ott lesz a fény, ahol nem kéne. Legalábbis nekem így volt. Audi műszerfalápoló "tej" van nekem, attól lett ilyen, meg van egy sima magyar gyártmányú gumiápoló (Tecsóban vettem, az az 500 ml-es fekete flakonos), a múltkor azt fújtam a műszerfalra. Végül is, azzal sincs gond.
2012. nov. 26. 23:46
 4/4 anonim válasza:
Sziasztok! Tudna valaki nekem segíteni? Mivel lehet leszedni a "beivódott" barna foltot a szürke műanyagról? A frissen vásárolt használtautónk ajtaján van egy szép nagy és eléggé csúnya... Nem merek rá erős szert (pl H2O2) használni, hátha kifakítja és még csúnyább lesz. XD Van valakinek ötlete? Előre is kösziönöm!
2013. márc. 23. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!