Mennyit kell fogyasztania egy ezres Opel C Corsa típusú autónak (2007-es)?
1.0-as corsat nem találtam benne, csak min. 1.2-est, de az is megeszi a 6.5 litert. Szerintem nem sok neki a 6 liter.
Itt van rá a bizonyíték. Mármint az előző írásomra! [link]
Egy évvel régebbi, 1.2-es, mégis 5.8, 6 liter, pedig még nagyobb a motor is, tehát jobban is megy valamivel. Ezért mondom, hogy hülyeség ilyen autót venni. Nem azt mondom, hogy mindenki járjon 5 ezres S Mercivel, de ezek az autók inkább falvakba, vagy kis vidéki városba jók, ott nem kell pörgetni sem ezt a kis kávédaráló motorját. De nagyvárosba egy ilyen autó nagyon rossz döntés. Előzni meg gondolom csak biciklist lehet vele!
#3-as mosógépszerelőnek: Nyílvánvaló,hogy soha nem vezettél még ezres autót..1.0-es Swiftem van már 9 éve,városon kívül 4-5 liter,városban /hegyvidéken/ 6.
A"pörgetés-elméleted"sem állja meg a helyét,gyönyörűen felmegy bárhol erőlködés nélkül.
El ne magyarázd már,hogy jobbanjárnánk egy 1.6-os,vagy mégnagyobb akármivel,hiszen ezek az értékek még egy Hiybrid-től is igenszépek.
A kubikos pedig járjon kisteherautóval!
#6 "1.6-os motor sokkal jobban mozgatja az autót,nagyobb a nyomatéka,a fogyasztása pedig nem "
Na azthiszem én itt kiszálltam,barátom.XDddd
ma 17:54
nem feltétlen hülyeség amit mondott a mosógépszerelő :D
nekem 1.8-as corsám van és átlagban eszik 7-7,5-t, szinte semmi a különbség ahhoz képest hogy az 1.0-ás corsa kb 50 lóerő az enyém meg gyárilag 125 plusz a bónusz :D
meg hát ha városon kívül megyek vele hosszabb távon, az is elmegy 6 literrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!