Robogó benzincsap hiba?
Figyelt kérdés
Van egy vákuum cső és a benzincső.Ha lehúzom a benzincsövet akkor lassan,de folyik a benzin,pedig nem rúgom be.A robogó nehezen is indul vagy nem akar.A csap enyhén benzines,folyat.Lehet,hogy azt kell kicserélni?2012. dec. 4. 17:20
1/7 anonim válasza:
ha lehúzod a vákuumcsövet, és csöpög a benzin, akkor a benzincsapnak annyi.
2/7 A kérdező kommentje:
A vákuum csőből nem jön benzin,ha arra gondolsz.
2012. dec. 4. 17:38
3/7 anonim válasza:
Nem úgy értette. Úgy értette, hogy ha lehúzod a vákuumcsövet, és a benzincsövön jön, akkor a csap kuka. A benzinnek csak akkor szabad folynia, amikor a forgattyúsházban vákuum van, szóval a dugattyú felső holtpont felé tart. Álló motornál pedig nem igazán halad sehova, ezért mivel nincs vákuum, a benzincsapban a membránnak el kell zárnia a benzint. Ha nem zárja el, akkor rossz.
4/7 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam csak nem voltam benne biztos és nem akartam kísérletezni. Köszönöm :)
Gondolom ezért is nem akar indulni,mert sok a benzin.
2012. dec. 4. 19:45
5/7 piki24 válasza:
"Gondolom ezért is nem akar indulni,mert sok a benzin."
A kettönek semmi köze egymáshoz!
Ugyanis a tüszelepnek akkor is el kellene zárnia ha a benzincsapod állandoan engedi a benzint,mert a karbiba lévö benzin mennyiséget a tüszelep szabályozza.
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor valószínű,hogy az uszó is fennt akadt :)
2012. dec. 6. 18:36
7/7 anonim válasza:
Előző! Simán lehet köze a kettőnek egymáshoz. Nehogy azt mond már nekem, hogy a teljes tartály nyomását el kell hogy bírja egy milliméteres tűszelep!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!