Hogyan működik a traffipax jelző (radar és lézerdetektor)?
mire a (FAMA)lézert érzékeled akkor már be is mért (irányított sugár) ... ha szerencséd van, akkor megállhatsz, megfordulhatsz és eltűnhetsz, mert esetleg több száz méterről mér, de mondjuk csak 50 méterről kezd rögzíteni a kamera
a doppler effektussal működő radar jeleit veheti a készüléked akkor is, ha éppen másik kocsit mér még, mert azt nem lehet úgy irányítani (egy pontra koncentrálni) mint a lézert
a neten láttam olyan szörnyet, ami egyszerre tíz sávban mért és rögzített, így attól nem menekülhetsz (hogy esetleg mást mér, de az úgyis lézeres)
1. válaszoló:
jó, de az mennyi idő míg "visszaér a jel"... mármint hogy van-e értelme?! mert oké, hogy észleli, de mennyi időd van lelassítani? mert annak nincs értelme, hogy jelez, de tulajdonképp csak annyit értem vele, hogy tudom, hogy ott trafi volt, de lehet hogy már be tudott mérni, lehet, hogy nem?!
200al mennyi autópályán még nem is veszélyes, oda marhaság mondjuk a trafi. városba kell, meg országútra max.
de ezt tudjuk, hogy közig. bírság a lényeg, a pénzbevétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!