Egy Traffipax milyen hosszú utat lát be?
Hát, nagyjából 2 kilóméterről kezdi el mérni a sebességedet és 200 méterről tud fényképezni. Megjegyzi a legnagyobb sebességedet és amikor fotóz akkor azt írja hozzá.
Ez most közel sem biztos, én így tudom de ne esküdj erre.
Ezeket olvasd át, az elméleti maximum elvileg 1800 méter, én olyan 1500-at mondanék ha lézeres cucc volt, az 5-800méter még simán bennevan.
Itt egy tuti bírságkalkulátor! Használjátok egészséggel! :)
Itt súlyos tévedések vannak, szóval:
"az első fotó több mint egy km távolról készült, ahogy éppen előzök egy kamiont..."
A fáma3 az videófelvételt tudott készíteni, és azt igen akár 2-3 km-ről is tud. És ebből a videófelvételből kikockáztak pár képet, és tessék ott a "fotó". Ami a lényeg, hogy a rendszám max 100-200m-ről látszik csak! Távolabbról nem! Viszont amint említettem, a fáma3 videófelvételt tud, tehát ha bemér messziről és közeledsz felé, akkro nagyon szépen látszik az autó és a rendszám is végül. Akit érdekel itt vannak készülékekről leírások: [link] Az hogy kanyar után mit lát be, függ a terepviszonyoktól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!