Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó vétel segítség?

Autó vétel segítség?

Figyelt kérdés

Használt autót szeretnék venni napi kb. 30 km-t mennék vele.

Automatát szeretnék mert váltási nehézségeim vannak.

1999-től 500-900 e. szánnék rá. Nem tudom mire kéne figyelni vételkor ? PD TDI- ről azt halottam a PD elem drága. TDI-ben a turbó romlik el.

Igazából Vw Bora 1.6-ot Dízel-t néztem de igazából nem tudom. Tudom ez nem az autónavigátor.hu de hátha vannak hozzáértők.

2012. dec. 2. 18:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Mercedes CLK!
2012. dec. 2. 18:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Azt kell mondanom hogy mindenre

Motorkód, alvázszám egyezik-e

Zörög-e csörög-e , futóművet nézd a gumik állapotát (rosszul kopott gumi futóműhibára útalhat)

A km -t nem nagyon nézném főleg ha dízelt veszel, mert szinte tuti hogy vissza van tekerve.

10 éves kocsinál én főleg a belsőjét nézném meg (kárpit és hasonlo, ahol kopnak), mert ha nagyon újszerű , szinte hibátlan akkor azért cserélték ki mert már a régi agyon volt kopva és az leharcolt kocsit valószínűsít.

Nézd meg a kaszni csavarjait azokat melyek az elemeket tartják pl első sárvédő, hátsó csomagtartó... általában ha törött volt akkor leveszik lefestik de a csavarjait nem de ugye a gyárinak meg le van tehát már festve volt.

És ugy a legjobb kiprobálni ha van egy ismerősöd és annak olyan kocsija van. Azt kiprobálod és lesz összehasonlítási alapod

Ha dízelt akkarsz venni akkor nézd meg hogy harap a motor. Felpörgeted 1500ra és hírtelen lenyomod a gázt ha gyorsan reagál(harap) akkor annak jó a motorja (tehát nem lustálkodik)

A kaszninál nézd a rozsdát de az alját is nézd meg nehogy ott legyen szétrohadva

Hát most hírtelen ennyi jutott eszembe de ezeket lehetne tovább ragozni

Sajnos jó dízelt venni nehéz nekem is szűk fél évembe került

2012. dec. 2. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!