Mennyi idő után jöttetek bele a vezetésbe?
Másfél óra után nem vezetsz rutinosan? Nahát! XD
Ezt te is viccnekszántad ugye?
hát nem tudom, de mi km-be mértük,
jogsi megvolt, utána 500 km úgy hogy velem volt apám, aki ténylegesen megtanított közlekedni, meg anno autót vezetni.
Most úgy 1 év pár hónapos jogsival azt mondom elég jól vezetek, van mögöttem olyan 7ezer km, de ne a lefulladás legyen a mérce, az még van olyan hogy apám is lefullad, pedig több mint 20 éves jogsija van, és hivatásos sofőr.
Ma nem tudom hogyan megy az oktatás, de pár éve, amikor tanultam, akkor az első néhány alkalommal csak a kuplungcsúsztatást gyakoroltuk. Legalább 4 órában. A csúcssebesség nem érte el a 4-5 km/órát. A kormányhoz, váltóhoz hozzá sem érhettem. A következő lépés a bóják közötti szlalomozás volt, majd a hátratolatás egyenes vonalban stb. Hallom, ma azonnal mennek ki az utakra. Marhaság.
Jelenleg kb. 60 ezer kilométeren vagyok túl, de minél többet megyek, annál inkább azt érzem, mennyire keveset tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!