Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit csináltok olyankor ha az...

Mit csináltok olyankor ha az utasotok beleszól a vezetésbe? Kuka utas matricát rakjak ki?

Figyelt kérdés

pl: mikor akarsz már váltani?

miért húzatod a motort?

Miért mész olyan gyorsan? (90-nél nem volt több)

anyósom állandóan ilyen kérdésekkel idegesít!

Ti mit mondanátok neki?

2012. júl. 9. 00:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor azt kell mondani, hogyha nem tetszik, mehet busszal. Nekem egyszer pofázzon bele valaki a vezetésembe. Onnantól kezdve be nem ül többé az autómba.
2012. júl. 9. 00:44
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Mama, KUSS!
2012. júl. 9. 00:45
 3/16 anonim válasza:
100%
én pl ezt:˝csóklom, ha nem teszik van vonat˝ :D
2012. júl. 9. 00:46
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
majd ha a maga kocsijával megyünk valahova akkor beleszólhat abba hogy azt hogy vezetem. de addig nem.
2012. júl. 9. 00:49
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ugye kétféle beleszólós utas van. Az egyik aki ért hozzá és segíteni akar, a másik pedig csak szeretne érteni hozzá és okoskodik. Múltkor be kellett ülnöm egy ismeretlen nő mellé egy Sparkba, már kitolatásnál rossz volt, mutattam neki az ujjammal, hogy jön mögöttünk egy autó aminek mindjárt nekitolat (mint ahogy a jobb oktatók szokták), de ő erre csak annyit mondott hogy "Én évi 50.000 kilométert vezetek, rutinos vagyok, neki ne dirigáljon senki vezetés közben", de amúgy egész úton halálfélelmem volt, pedig megszoktam már, hogy kis autóban ülök, de tényleg nem tudott biztonságosan közlekedni, pedig tényleg nem is ment gyorsan, meg azért a kis autókhoz is hozzá vagyok szokva, amiket én szoktam vezetni, ahhoz képest a Spark egy tank.

Persze a leírásból ítélve a te anyósod inkább az okoskodó fajta, nyugodtan olthatod szerintem ha megpróbál dirigálni.

"Mikor akarsz már váltani?" -A következő faluban, addig hagyom, had rázzon.

"Miért húzatod a motort??" -Észrevettem, hogy idegesíti az utasokat.

"Miért mész olyan gyorsan?" -A tempóval nő az anyósülésen utazók halálozási aránya.

2012. júl. 9. 00:49
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

A következő lehetőségnél megcsúsztatom a hátulját, utána általában halálos csöndben vannak amíg meg nem érkezünk, és soha többet nem hozzák fel.

Egyedül anyám meg nagyfater szokott néha beledumálni, anyám tipikusan a "mikor váltasz már" és a "miért vezetsz úgy mint egy vadállat (kicsit dinamikusan vezetek)" mondatokat szokta alkalmazni, akkor közlöm vele hogy ez nem az ő Swiftje és nyomok egy padlót.

Nagyfatert meg bírom, mert ő állandóan azért cseszeget mert lassan megyek és miértnem előzöm már meg azt a f*szt előttünk. De ezt a pályán 140nél is benyomja. :D

2012. júl. 9. 01:02
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem az ő autója, a feleségemnek is rendszeresen ezeket mondja , de ő hallgat az anyjára. Persze anyósnak nincs jogosítványa....... jó beszólásokat írtatok, jöhetnek még ötletek!
2012. júl. 9. 01:09
 8/16 anonim ***** válasza:

te is kezd el kötözködni vele mikor csinál valamit pl. főz

-még egy kis sót ! nenene az sok. túl lassan keveri oda fog égni! de ne is ilyen gyorsan!!! miért most teszi bele a húst ?! stb...

2012. júl. 9. 01:19
 9/16 anonim ***** válasza:
írass alá velük egy szerződést, hogy kussba maradnak.
2012. júl. 9. 01:20
 10/16 anonim ***** válasza:

De egyébként van pár dolog ami mehet vissza.

Mikor akarsz már váltani?:

-automatán tanultam, nemtudom hogy kell

-ááá, 50km-t simán elmegyünk egyesben, nem lesz semmi baja

Miért mész olyan gyorsan?:

-becsikart a hasam a tegnapi csilisbabtól

-kevés a benzin, oda kell érni mielőtt elfogy

-nem is megyek gyorsan, ez a rendőrautó is itt villog hogy menjek gyorsabban

De van még egy csomó ilyen amit hallottam, majd holnapra eszembejut.

2012. júl. 9. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!