Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autó 800. 000Ft alatt....

Első autó 800. 000Ft alatt. BMW e36 vagy Fiat Stilo?

Figyelt kérdés
Csak benzines jöhet szóba 2 liter alatt. Esetleg más típus?

2012. dec. 1. 10:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A kettő közül egyértelműen a BMW.
2012. dec. 1. 13:38
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi bmw szereotípia.....

Az én e36-om ( első autóm 23 vagyok ), tökéletesen megy, és az alkatrészek sem kerülnek több mint egy mostani kocsihoz, és rengeteg bontó van ahol a dolgök a töredékükbe kerülnek. Az egyetlen ami drágább volt, és inkább új dolgokat vettem azok a féktárcsák és a betétek voltak össz 44e.

Amúgymeg attól, hogy az 1.6 ost pörgetni kell ( nekem is az van ), én simán felküldöm 4500-ra, és afölé és 8.7 et fogyaszt ha versenystílusban nyomom neki.

ha normálisan használom akkor 8 alatt van.

Az igaz, hogy 3700 -től kezd rendesen menni, de nemrossz kocsi ez elsőnek, élmény vezetni főleg ha olyat veszel amiben már sportfutómű van ( az enyémben is ), más kocsi már rég elszáll ahol az enyém még simán íven van.

A belseje meg majdnem mintha új lenne, a bmw nagyon eltalálta abban az ídőben az anyagokat.

Remélem segítettem :-)

2012. dec. 2. 15:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Valóban most már olcsóbbak az alkatrészek igen lehet amikor új autó volt akkor az akkori prémium kategórához mérték az árakat de mivel mára már 20 évesek ezért az alkatrész ára is lejjebb mentek, több helyről is hallani, hogy nem annyira ijesztő ezek fentartása. Egyszer rendesen meg kell csinálni esetleg rendesen kilakatolni és akkor nem sok gond lehet, szerelővel inkább az otthoni mókolást én nem ajánlanám mert azért mégsem egy Ladáról van szó.
2018. febr. 8. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!