Fagyálló töltése az autóba?
Figyelt kérdés
Az autóban csak víz van,de teli van...hogyan engedjem le,hogy tudjak tölteni hozzá fagyállót?2012. nov. 30. 15:29
1/8 anonim válasza:
Ha ablakmosó, akkor fröcskölj az ablakra. Ha hűtő, akkor szervíz. Mondjuk hűtőnél nehéz elképzelni, hogy sima víz van benne.
2/8 A kérdező kommentje:
ja bocs,hűtővíz!de csak víz,vagyis desztillált.és tele van,nem tudok rátölteni és jönnek a minuszok!
2012. nov. 30. 15:51
3/8 anonim válasza:
ha nincs hütöviz leeresztö csapod,a hütö alján van egy nagy vastag gumicsö,meglazitod rajta a bilincset lehuzod a csövet ha nem akar kifolyni a viz,ha kifolyt bilincset ujra megszoritod/miután visszaraktad a csövet/és feltöltöd az elöre megkevert fágyállóval. kb addig tart amig ezt leirtam
4/8 A kérdező kommentje:
pumpáltam ki belőle 1-2 dl vizet,majd öntöttem rá fagyállót.ezzel most kibír -1-2 fokot?vagy be kellene indítani,hogy összekeveredjenek a folyadékok?
2012. nov. 30. 16:43
5/8 anonim válasza:
Figyelj! Nem hiszem, hogy olyan sokat kérne egy szerelő. Ha szétfagy a rendszer, az biztosan sokba fog kerülni. Kb. 500 forintért lehet kapni "pálcikát", amivel ellenőrizheted, hány fokon fagy meg a folyadék. De talán egy normálisabb benzinkúton is megnézik neked.
6/8 A kérdező kommentje:
nem tudom elvinni szerelőhöz,azért is akartam hirtelen ezt a megoldást.
Gondolom járatni kellene a motort,hogy összekeveredjenek igaz?
2012. nov. 30. 17:21
7/8 anonim válasza:
3/6-os vagyok.már ne haragudj meg,de látszik,hogy annyira laikus vagy,addig kisérletezel 1-2dl fagyállóval,ha hirtelen bejön a fagy, szétrepesztheti a blokkodat,egy motorcsere nem olcsó!már irtam,a hütö legalsó részéröl leveszed a gumicsövet, a viz kifolyik,visszarakod a helyére a csövet,megszoritod a bilincset,és betöltöd afagyállót,majd ráöntesz annyi desztilált vizet,amennyivel teli van a rendszered/ennyi erövel irhattál volna egy pontos tipust,hogy milyen autóról van szó/
8/8 anonim válasza:
ja és ha fel van töltve járatod a motortkb 10 percig és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!