Mi történt? Hogyan legyek figyelmesebb?
Figyelt kérdés
Járok vezetni, és eddig tényleg nagyon jól ment. Már első órán mehettem is be a városba. Minden tök jól ment, a parkolások, megfordulások stb, és még mindig van 10 órám hátra. A mai órán viszont teljesen figyelmetlen voltam, és elkövettem legalább 6-7 hibát, és ebből kettőért bukás jár azonnal. Mi történt? Azóta csak azon gondolkozok, hogy most már mindig teljesen figyelmetlen leszek vagy mi?:( Páran azt mondják hogy elbízom magam, de ez nem igaz. Egyáltalán nem vagyok az az elbízós fajta, és tudom minden vezetésnél, hogy nagyon kell figyelni, de most valahogy átsiklottam ezek felett.2012. nov. 29. 21:21
1/3 anonim válasza:
Hamar kivitt az útra és a figyelmed lelkesedésed alább hagyott, elhiszem hogy te mindig figyelsz mindenre mintha a Pápa sofőrje lennél, de tudat alatt igenis az van benned hogy jó gyorsan letudjuk legalább azt megyünk haza
Ez ellen nem lehet mit tenni, próbálj meg figyelni jobban, és ne lendülj bele annyira, messze még a vizsga
20/F
2/3 anonim válasza:
Mellesleg akkor sem fognak elsőre átengedni, ha te vagy a Schumacher
3/3 anonim válasza:
Csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit! Elemezd ki a hibáidat és tegyél róla, hogy többet ne forduljanak elő. Ja, és jön a hidegfront, ilyenkor sokkal figyelmetlenebb mindenki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!