Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi történt a kuplunggal avagy...

Mi történt a kuplunggal avagy a váltóval?

Figyelt kérdés

Ma jöttem hazafele és indulás után minden természetesen működött, majd 4. után nem bírtam sebességből kivenni a váltót. Leálltam, majd induláskor már nem volt egyes kettes csak hármasban tudtam elindulni, a váltó félrecsúszott annyira balra, hogy az egyes kettes helyén van a hármas négyes, majd a hármas helyén az ötös.

Ez így elég viccesnek hat, de forgalomban annyira nem jó érzés elindulni megállni.

A kocsi egy '96-os Fiat Punto nemrég lett új kuplung belerakva garancia már nincs.

2012. aug. 27. 17:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Munkahenger?
2012. aug. 27. 17:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Én szerintem szét csúszott a váltórudazatban valamelyik kapcsolatnál(több ponton is vannak bordás/golyós,illetve csavaros kötések a girbe-gurba tengelyen) a botváltó és a váltómű között.

Meg kéne keresni ezt a "szétugrást",és a helyére rakni és meghúzni ezen ponton a rögzítő csavart.

2012. aug. 27. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!