Egymás után durrannak ki a hűtés csövei,2 hónapig nem történt ilyen, de most sajnos megint így jártam. Tény, hogy régi kocsi, de valami oka van, nem hiszem, hogy csak a kora?
Eldugult vízcsövek/hűtőkör, vízpumpa gond, bevízkövesedett a blokk és a csökkenő átmérő miatt megnövekedő nyomás durrogtatja el, vagy csak simán megette őket az idő.
Újra cserélted mikor eldurrant, vagy kapott valami bontottat?
Az eddigieket újra cseréltem, de már nem merek elmenni 10 km-nél messzebbre, mert elfolyt vízzel nem tudok visszajönni.
Azzal is rémisztgetnek, hogy hengerfejes... szerinted?
Ez a sokadik idős, zűrös kocsim, de ez még soha nem volt probléma. Már sok mindent nem is lehet kapni tico-hoz, van értelme toldozni?
Azt mondják, hengerfejes, mert amikor jár a motor és nincs a kupak a víztartályon, akkor ott jön némi kipuffogó gáz.
A hengerfejtömítés csere meg szerintük gépműhellyel, nagy munkával, sok költséggel jár... Szerintetek ez tényleg ennyire nagy meló???
ha hengerfejes akkor szét kell szedni új tömítés ,de minden tömítést ki kell cserélni vagy is érdemes pl kipufogósor vízpumpa +lehet hogy sikoltatni is kell a hengerfejet rosszabb eset ha hegeszteni is kell a hengerfejed, de ha már szét van szedve akkor vízpumpa csere ha régen volt cserélve vezérműszíj + feszítőgörgők + hengerfej csavarokat is kell cserélni
szóval van vele munka ,de sajnos ezek a dolgok akkor derülnek ki ha szét van szedve mert senki nem lát bele a motorba ,hogy mi van belül
remélem egy kicsit tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!