Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A3 Vélemények?

Audi A3 Vélemények?

Figyelt kérdés
Audi A3 1.9tdi / 2001évj / 110le / Pár tapasztalt információra lennék kíváncsi.. rossz tulajdonságok/jó.. stb.. Akinek még nem volt ilyen autóval dolga az ne is írjon.

2012. nov. 29. 20:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanilyen motorral szerelt Passatom volt.

Igazából semmi rosszat nem tudok rá mondani. Keveset evett, jól fogyasztott és semmi baja nem volt.

Ha megkapja a 13/15 000km-kénti olajcserét (Mobil 1 pl.) akkor a világból kimegy.

Az A3 nagyon jó autó. A Golffal nagyjából megegyezik.

Akkor jársz a legjobban ha Ausztriából behozol egyet. Olcsóbban kapsz jobb autót mint itthon. A Regadó nem nagy összeg rájuk. Leírom a behozatal részletes menetét ha érdekel.

2012. nov. 30. 08:44
 2/2 A kérdező kommentje:
aha értem.. Igazából A3, vagy egy Golf 3 ugyanilyen 1.9tdi ezen a két autón gondolkodtam.. azt mondták, hogy A3-al jobban járnék, mert nem rohad annyira.. magyar országon nézelődök első sorban, aztán ha nem találok normálisan keresek külföldön. Nemrég találtam egy nagyon jó 3-as golfot szép jó állapotban, de még gondolkodok a két autó között.
2012. nov. 30. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!