Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mindenkinek olyan nehéz a...

Szilvia74 kérdése:

Mindenkinek olyan nehéz a jogsi meg szerzése, mint nekem?

Figyelt kérdés
A 15 óránál tartok,de csak kínlódok a kuplunggal,nem tudom el találni mikor kell csak lassítani kuplung nélkül,és mikor kell a kuplungot is használni.Csak én vagyok ennyire béna.Ti,hogy voltatok ezzel?

2012. nov. 29. 14:18
1 2
 11/17 anonim válasza:

2. válaszoló vagyok.

Mint ahogy írtam, kezdetben én is ilyen voltam, de idővel megszoktam a kocsit stb...

próbálj mindent elsőre meglátni, mármint a szituációkat hogy legyen időd még így kezdetben gyorsan lezongorázni magadba, hogy lépésről lépésre mit is fogsz cselekedni.

Persze ez majd egy idővel megrögzül, és nem is kell ezekre figyelned:) addig meg a fel a fejjel, ne add fel!!! Sokan átesünk ezen...:)

2012. nov. 30. 14:42
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat.Én most arra jutottam,hogy nem jó ha úgy megyek vezetni,hogy ideges vagyok és remeg a gyomrom.Nyugodtan vagyok,oda figyelek amit az oktató mond akkor sem parázok ha le....sz,hogy ezt nem így kell.Meg próbáltam,de rosszul csináltam először na és a következőnél oda figyelek.A kuplungot és a féket majd meg tanulom,ha le esik a hó:-))).a múltkor brílíroztam az oktatónak,szívatósan állt be egy kapuhoz orra előre.Én meg ügyesen kitolattam jobra hátra,ja és még kicsit lejtett is.De utána bénáztam egy sort,de azért vagyok ott,hogy meg tanuljak a hibáimból tanulni.:-)))Most épp nem vagyok magam alatt,de egyik órán jól megy a vezetés utána meg nem.Még van hátra 14 óra,hátha addig meg tanulom az alapokat.
2012. dec. 3. 09:37
 13/17 A kérdező kommentje:
Még azt szoktam csinálni,hogy fogok egy füzetet és lerajzolom benne azt az út szakaszt vagy kereszteződést amit rosszul csináltam,és hozzá írom,hogy mit mikor kell csinálnom.Így benne lesz a fejemben,hogy ha olyan részhez jutok az autóval amit nem tudtam.Az oktató mindig mondja,hogy mikor mit csináljak,de nehéz meg jegyezni amit mond ,mert ugye közben másra is kell figyelni.:-))
2012. dec. 3. 11:42
 14/17 anonim válasza:
szia, nekem ma sikerült a harmadik alkalommal, azt tudom tanácsolni, ha nem érzed majd készen magad a kötelező óraszám elteltével, inkább még vegyél egy párat, mint kifizesd a vizsgadíjat és még negatív élményed is legyen. én nagyon eröltettem a 30 óra után a vizsgát, de nem álltam készen. a mai teljesítményem 40 óra vezetés után volt, amire azt mondtam és is és a vizsgabiztos is, hogy most már rendben van minden és magabiztos vagyok, nem kapkodok és idegeskedek. és egyébként a mai vizsgára tényleg úgy mentem, hogy ma sikerül. sok sikert neked is és legyél magabiztos, mert egyből kiszúrják, ha nem és utána csak rosszabb lesz a dolog.
2012. dec. 5. 18:38
 15/17 A kérdező kommentje:

Gratulálok a sikeres vizsgához!!!Igen ezt már mondták,hogy le legyek megijedve.Lássák rajtam,hogy nem félek.Én már a 15 órától (sajnos)Úgy megyek a vezetés órára,hogy nem idegeskedek és nem félek.Próbálok mindig oda figyelni amit az oktató mond,és azt is csinálni.Ha rám szól,hogy ezt nem jól csináltam a következő percben már javítok is.:-)))Szerdán reggelre le esett a hó,de nem idegesítettem magam rajta.És jól is mentem csak a kanyarodásnál kell még

lassítanom:-((De ez is menni fog!!!!Mert mennie kell!!!

2012. dec. 6. 10:25
 16/17 anonim ***** válasza:

Ismét az annoi 2. válaszoló vagyok:)

Gratulálok én is az előző hozzászólónak!

Nekem 4.re sikerült szégyen vagy nem szégyen:D és úgy hogy az oktatom egyszer se mondta hogy kéne plusz órát vennem.

Vizsgák között közel 1 hónap volt, szóval kb 3 hetet nem vezettem utána meg összvissz 2 órát plusz vizsga... és így ment ez több hónapon keresztül, mert igazán nem volt szükség több órára, mert nagy részben nem csak rajtam múlt hogy megbuktam... de van ilyen... de ennyiszer?!:D -de ez mind, mindegy is... csak felesleges duma-

Amit írni szeretnék még annyi, hogy nyugi minden menni fog!:D Az, hogy lerajzolod jól hangzik, habár én álláspontom az hogy a közlekedésben kb ritkán, vagy szinte sosincs ugyan az a szituáció... Szóval nem igazán lehet rá felkészülni előre... mindössze figyelni kell, és pillanatokon belül meghozni a legjobb döntést:) de ha te úgy érzed, hogy ez a rajzolás segít akkor jó:P Semmiképp sem akarlak lebeszélni, csak elmondtam a véleményem:)))

2012. dec. 7. 22:14
 17/17 A kérdező kommentje:
Ma is voltam vezetni,de nagyon rosszul ment:-((((((.Autópályán voltunk pár km-en keresztül.Ott nem sokat bénáztam,de utána rengeteget.Elfelejtem,hogy mit kell csinálni,és mikor kell csinálni.:-(((((((((Hogy lesz így jogsim??
2012. dec. 8. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!