Mindenkinek olyan nehéz a jogsi meg szerzése, mint nekem?
2. válaszoló vagyok.
Mint ahogy írtam, kezdetben én is ilyen voltam, de idővel megszoktam a kocsit stb...
próbálj mindent elsőre meglátni, mármint a szituációkat hogy legyen időd még így kezdetben gyorsan lezongorázni magadba, hogy lépésről lépésre mit is fogsz cselekedni.
Persze ez majd egy idővel megrögzül, és nem is kell ezekre figyelned:) addig meg a fel a fejjel, ne add fel!!! Sokan átesünk ezen...:)
Gratulálok a sikeres vizsgához!!!Igen ezt már mondták,hogy le legyek megijedve.Lássák rajtam,hogy nem félek.Én már a 15 órától (sajnos)Úgy megyek a vezetés órára,hogy nem idegeskedek és nem félek.Próbálok mindig oda figyelni amit az oktató mond,és azt is csinálni.Ha rám szól,hogy ezt nem jól csináltam a következő percben már javítok is.:-)))Szerdán reggelre le esett a hó,de nem idegesítettem magam rajta.És jól is mentem csak a kanyarodásnál kell még
lassítanom:-((De ez is menni fog!!!!Mert mennie kell!!!
Ismét az annoi 2. válaszoló vagyok:)
Gratulálok én is az előző hozzászólónak!
Nekem 4.re sikerült szégyen vagy nem szégyen:D és úgy hogy az oktatom egyszer se mondta hogy kéne plusz órát vennem.
Vizsgák között közel 1 hónap volt, szóval kb 3 hetet nem vezettem utána meg összvissz 2 órát plusz vizsga... és így ment ez több hónapon keresztül, mert igazán nem volt szükség több órára, mert nagy részben nem csak rajtam múlt hogy megbuktam... de van ilyen... de ennyiszer?!:D -de ez mind, mindegy is... csak felesleges duma-
Amit írni szeretnék még annyi, hogy nyugi minden menni fog!:D Az, hogy lerajzolod jól hangzik, habár én álláspontom az hogy a közlekedésben kb ritkán, vagy szinte sosincs ugyan az a szituáció... Szóval nem igazán lehet rá felkészülni előre... mindössze figyelni kell, és pillanatokon belül meghozni a legjobb döntést:) de ha te úgy érzed, hogy ez a rajzolás segít akkor jó:P Semmiképp sem akarlak lebeszélni, csak elmondtam a véleményem:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!