Az indexlampaim (mind a 6) nem villognak/vilagitanak, az elakadasjelzo sem?
Figyelt kérdés
(opel corsa b). Mi lehet a gond? Indexrele? Esetleg melyik biztositek? Elotte az elakadasjelzo jol mukodott (mikor az index nem ) most viszont az sem jo sajnos. Igy meg az autovillamossagihoz sem merek elmenni vele.mikor raadom a gyujtast a muszerfalon folyamatosan vilagit az index kontrol lampaja, amikor balra vagy jobbra allitom az indexkart akkor pedig normal fenyerovel vilagit a muszerfalon a kontroll lampa,de nem villog..ha valaki talalkozott mar ilyen hibajelenseggel vagy ismeros neki a tema kerem segitsen.2012. nov. 28. 17:52
1/8 anonim válasza:
ASTRA F-nél típusbetegség, hogy a vészvillogó kapcsoló bekrepál. akkor sem működnek az irányjelzők. Érdemes lenne kicserélni
2/8 anonim válasza:
Ne kövezzetek meg, de nem egy biztosíték ment ki? :)
3/8 A kérdező kommentje:
Minden lehetseges. Szemrevetelezessel neztem a biztositekokat, de holnap multimeterrel szakadasvizsgalattal is megnezem. Sztem nem de ha igy lesz meg fogom azt is irni:)
2012. nov. 28. 21:11
4/8 anonim válasza:
Első közelítésben azt mondanám, hogy a villogtató automatika vagy a relé van meghibásodva és az áramkör a műszerfalon lévő lámpán keresztül záródik. Ez általában csak az egyik oldalra van hatással, de a Corsanal lehet ugyanaz az automatika vezérli mindkét oldalt valamilyen diódás megoldással.
5/8 A kérdező kommentje:
a veszvillogo ki/be kapcsoloja kontakthibás volt a veszvillogo jo lett.Az index még mindig nem.Most rendelt nekemaszerelőm bele indexkart, mert szerinte azzal van a probléma.
2012. nov. 30. 09:23
6/8 anonim válasza:
Szia! Nagyon érdekelne végül mi lett a megoldás. Tegnap óta nálam is ugyanez a jelenség mutatkozik.
7/8 A kérdező kommentje:
a vészvillogó kapcsolo nem érintkezett rendesen, bocsi de kicsit lemaradtam a válasszal :D
2013. júl. 14. 15:44
8/8 Mikrobi 57 válasza:
Köszönöm a megosztott tapasztalatot !!!!! SZUPER!!!!....ötször rácsaptam a vészvillogó tartójára és a bal oldalon folyamatosan világító indexlámpák elaludtak..... és működik rendesen már az index és a vészvillogó is.Persze aki túl nagyot üt, annak annyi !!! :))))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!