Mennyibe kerülne egy autó más színre való színeztetése? Normális válaszokat várok.
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy természetesen "csillogjon" is.2012. nov. 26. 12:30
11/13 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszadó nagyon hasznos válaszokat adott számomra :) Köszönöm.
2012. nov. 27. 13:22
12/13 A kérdező kommentje:
Egyébként, a fóliáztatás milyen árban van?
2012. nov. 27. 13:23
13/13 anonim válasza:
Az is nagyon árfüggő. De egy motorháztetőt, sima fóliával kb 10-15-ért megcsinálnak neked normálisabb helyen.
Hogy egész autó mennyibe van azt nem tudom, de kb fele annyi mint egy jobb festés.
És ha megunod akkor nem kell vele sokat vacakolni, lehúzod és kész :) (najó, azért nem olyan egyszerű lenyúzni, de le lehet)
De szintén gógle a barátod. Karosszéria fóliázásra keress rá. (dob sok üvegfóliás oldalt is, meg kővédőfóliásat is, szóval nem összekeverendő velük)
Meg mint már írtam, csak olyan helyre érdemes vinni ahol vállalnak garanciát is rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!