Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogsi nélkül, kimotorral...

Jogsi nélkül, kimotorral lehet menni bicikliúton?

Figyelt kérdés
Szól érte a rendőr? Gondolom nem lehet, de ink. megkérdezem!

2012. nov. 25. 01:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
2013.01.01-től!
2012. nov. 25. 13:33
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen vezethettek, de január 1 után már nem kapják meg kismotorra!
2012. nov. 25. 13:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Forrás:
2012. nov. 25. 23:58
 14/15 Esprimo Mobile válasza:
Feltételekel ugyan de vezethetsz kismotort járdán Jogsi nélkül. Bekell tartanod a következö szabályokat: Legyen rajtad fényvisszaverö melény és bukosisak a láthatoság és biztonság érdekében. A duda gombot tekerd be többréteg szigetelöszallagal hogy mindig szoljon és szereld le a kipuffogot a mociról hogy a bamba gyalogos is mesziröl észlelje az érkezésed. Ne akadályozd a gyalogos forgalmat haladj minimum 40-km/h-val nehogy dugo alakuljon ki mögöted a keskeny járdán. Ha betartod ezt a pár szabályt akkor garantáltan nemfog rád szolni a rendör. Ordítani fog és szirénázni de emiatt ne izgulj , mert ha betartod a kresz szabályt hogy kipufogó nélkül fojamatosan szóló dudával száguldasz a járdán, akkor ugysem hallod meg és nem is ér utol. Viccen kivül. Gondolom fiatal lehetsz, én a hejedben vagy levizsgáznék kismotora, vagy eladnám a mocit és egerésznék a neten egy elektromos vagy benzinmotoros bicajt, nagyobb muri 25-35-el jogsi nélkül olcson bárhova elfurikázni legálisan, mint bármien motor nyergében a járdán batyogva várni hogy egy balábal felkelt rendör azonal rád sózon 50-100-ezres bünti csekket . Én 17 éve motorozok (125-ös ts mz-m van ) és 5 éve van elektromos bicajom munkába járni. Mivel a régim. Agymotor hibás lett 15-ezerért vettem egy másik bicajt apám egy ismerösétöl aksi nélkül ( a régi bicajom aksiával müködik). Sajnos az aksi marha drága bele 30-ezer egy 36-voltos pakk csere , de ha 20-ért veszel egy elektromos bicajt amit azért adnak el mert gyenge az aksija és 30 ezer forintért 3 legalább 12 amperos akut, akkor a kérdésed büntetése árábol lehet egy jármüved amire nemkell jogsi , és nnemkell tekerned hogy gyorsabb légy a bicajosoknál. (az én tornádomnak csak 26-km/h a vég és egyben utazo sebesége, ezel a tempoval a reggeli mindenki munkába siet bicikliuton én és a többi néhány nálam is gyorsabb elektromos és benzines bicajos minden loholva tekerö bicajost megelöz. Ha válalod a rizikot és büntetést akkor csökensd az esélyét, motoroz inkább az uton lehetöleg minden kresz szabályt betartva. Igy töbszöröse az esélye anak hogy nem állit meg a rendör , persze igysem kizárt.
2013. jan. 12. 10:22
 15/15 Esprimo Mobile válasza:
Elözö hozászólásom utolso részét törölném. Ha nem ismered a kreszt, nem a rendör a legnagyobb ellenséged hanem az hogy az életedel játszol , elcsaphatnak, meghalhatsz , nyomorék lehetsz. Ugyhogy Javaslom olvas egy sex könyvet mielött lány mellel vezetsz. Akarom mondani: Olvas egy ujabb kiadásu Kressz Géza kötetet mielött jármüvet vezetsz. És ne csak ugy átfutva hanem jó alaposan át tanulmányozva mint az IBM 486-dx a hibás win95 telepitölemezt a kékhalál for windows betöltése elött. Vagy mint Jehovák az Örtorony cimü bulvár ujágot.
2013. jan. 12. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!