Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti motorral hogyan tankoltok?

Ti motorral hogyan tankoltok?

Figyelt kérdés
Rajta ültök a motoron és egyenesben tartjátok vagy oldalsztenderre rakjátok( de akkor kicsit eldőlve van). ?
2012. nov. 24. 21:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Motoron ülve nem szerencsés, mindig sztenderre téve szoktam.
2012. nov. 24. 22:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Épp hogy le ér mindkét lábamnak a cipő orra, lámpánál is általában bal lábbal támasztom magam

Nem túl kifizetődő ha nem rakod legalább oldal támaszra mert rosszabb, meg amúgyis le kell szállni róla és kitámasztani mert fizetni is kell ám

26/F

2012. nov. 24. 22:06
 3/7 anonim válasza:

A benzinkutakon NEM engedik a motoron üléses tankolást. Erre piktogram is felhívja a figyelmed.

Amúgy én is ülve szoktam, tankolás után odagurulok a bejárat elé s ott szállok le a gépről. Tudom, bunkó futár vagyok de 10 év alatt csak egy olyan kutassal találkoztam aki full akciófilmeken nőtt fel és azt hitte, hogy 10 literrel lelpek...

2012. nov. 24. 23:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Itthon szoktam kannából.
2012. nov. 24. 23:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Neharagudjatok,de szerintem bunkóság ülve tankolni,vagy inkább lustaság?Vagy kettő az egyben?

Én többnyire tele öntöm a tankom tehát rendes lábakra állítom a szeretett masinát,majd bukót le,pénzellenőrzés és célzás :)

Oldalsztenderen csak akkor tankolok ha csak löttyintek bele 5 liter nyálat és kész.

2012. nov. 25. 08:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Középállványra szoktam felhúzni - nekem olajat is kevergetni kell, így kell mind a két kezem meg néha rá kell nézni a mennyiségmérőre a kútfejen...
2012. nov. 25. 09:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha telenyomom, akkor középsztender, ha csak pár litert, akkor csak ráfektetem az oldalsztenderre.
2012. nov. 25. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!