Mi a véleményetek babetta 210-esről?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok (szlovákiai) és 15 évesen szeretném letenni a jogsit babettára.Van egy babetta 207-em 27 éves szóval eljárt felette az idő.Szeretnek venni egy jobbat és a 210-esre gondoltam.Ajánljátok-e 20-30 km-s útra? (jó és rossz vélemény egyaránt elgogadok. Előre is kösz...2009. aug. 16. 23:25
1/10 anonim válasza:
A jogsit nem babettára hanem segédmotorra rakod le .Amúgy én eladnám a mostani babettát kipótolnám és simsont vennék .Sokkal komolyabb a babinál.
2/10 anonim válasza:
nekem is van valamilyen babettám, típusát nem tudom, de nincs rajta sebességmérő, viszont biciklivel lemértük, 43at megy:)
jók azok a babetták, olcsóbb mint a robogó, és nem száguld, viszont magától gurul az a lényeg, és hogy keveset fogyaszt.:)
mondjuk ma már kicsit szégyen lenne vele városon menni, mert régi, meg nem tudom miért...
20-30 kilométeres útra ajánlanám e? Hát nem látom akadályát, tank elég üzemanyagot tárol hozzá, annyi távot meg még biciklivel se tartana sokáig lemenni, szóval az se jelentene gondot hogy sokáig tart.
3/10 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam (50 ccm-ig segedmotorkerépárra szeretném a jogsit).Akartam én is simsont,de arra Szlovákiában kell rendszámtábla és még talán műszakivizsga is.Babira csak biztosítás kell
2009. aug. 16. 23:49
4/10 A kérdező kommentje:
az előbbi komment az első válaszolónak ment
2009. aug. 16. 23:49
5/10 anonim válasza:
vegyél piaggio ciao-t
az is olyan mint a babetta csak gyorsabb, újabb
6/10 anonim válasza:
Ott a 207es miért akarsz egy sokkal megbizhatatlanabb motort 210es annak ajánlot aki rendszeressen karban tudja tartani.pl:nekem 207es van.210es ingyen se kéne.
7/10 A kérdező kommentje:
Miért megbízhatatlanabb? sebességes,jobb gyorsulás,3L
2009. aug. 30. 21:14
8/10 anonim válasza:
valóban jó motor . :D nekem is van egy 210-esem. csak a karburátorra figyeljél mert az a leggyengébb a motoron. nekem max 55 öt megy. de akko má hal meg tartós utazási tempó max 30-35. olyan 30 km távolságra érdemes elmeeni vele(ha jó állapotba van) . és ha reális áron tudsz venni akko vedd meg ( 30-35 ezer forint) . :D
9/10 anonim válasza:
én nekem semmi kifogásom sincs ellene nekem megteszi a 210 bár a régi 207 est még nem próbáltam de ez tökéletesen bevált sose hagy cserben csak 1 gond adódik az idő során hogy csak utángyártott alkatrészt lehet hozzá kapni de az se annyira nagy baj csak azért nem olyan mint az eredeti. :)
10/10 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy új 207-es babszit nekem is olyan van és egyszerű megbízható kis járgány én akárkinek ajánlom nekem nagyon bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!