Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek babetta...

Mi a véleményetek babetta 210-esről?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok (szlovákiai) és 15 évesen szeretném letenni a jogsit babettára.Van egy babetta 207-em 27 éves szóval eljárt felette az idő.Szeretnek venni egy jobbat és a 210-esre gondoltam.Ajánljátok-e 20-30 km-s útra? (jó és rossz vélemény egyaránt elgogadok. Előre is kösz...
2009. aug. 16. 23:25
 1/10 anonim ***** válasza:
A jogsit nem babettára hanem segédmotorra rakod le .Amúgy én eladnám a mostani babettát kipótolnám és simsont vennék .Sokkal komolyabb a babinál.
2009. aug. 16. 23:39
 2/10 anonim ***** válasza:

nekem is van valamilyen babettám, típusát nem tudom, de nincs rajta sebességmérő, viszont biciklivel lemértük, 43at megy:)

jók azok a babetták, olcsóbb mint a robogó, és nem száguld, viszont magától gurul az a lényeg, és hogy keveset fogyaszt.:)

mondjuk ma már kicsit szégyen lenne vele városon menni, mert régi, meg nem tudom miért...

20-30 kilométeres útra ajánlanám e? Hát nem látom akadályát, tank elég üzemanyagot tárol hozzá, annyi távot meg még biciklivel se tartana sokáig lemenni, szóval az se jelentene gondot hogy sokáig tart.

2009. aug. 16. 23:47
 3/10 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam (50 ccm-ig segedmotorkerépárra szeretném a jogsit).Akartam én is simsont,de arra Szlovákiában kell rendszámtábla és még talán műszakivizsga is.Babira csak biztosítás kell
2009. aug. 16. 23:49
 4/10 A kérdező kommentje:
az előbbi komment az első válaszolónak ment
2009. aug. 16. 23:49
 5/10 anonim ***** válasza:

vegyél piaggio ciao-t

az is olyan mint a babetta csak gyorsabb, újabb

2009. aug. 17. 04:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Ott a 207es miért akarsz egy sokkal megbizhatatlanabb motort 210es annak ajánlot aki rendszeressen karban tudja tartani.pl:nekem 207es van.210es ingyen se kéne.
2009. aug. 29. 15:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Miért megbízhatatlanabb? sebességes,jobb gyorsulás,3L
2009. aug. 30. 21:14
 8/10 anonim ***** válasza:
valóban jó motor . :D nekem is van egy 210-esem. csak a karburátorra figyeljél mert az a leggyengébb a motoron. nekem max 55 öt megy. de akko má hal meg tartós utazási tempó max 30-35. olyan 30 km távolságra érdemes elmeeni vele(ha jó állapotba van) . és ha reális áron tudsz venni akko vedd meg ( 30-35 ezer forint) . :D
2009. dec. 12. 18:53
 9/10 anonim válasza:
én nekem semmi kifogásom sincs ellene nekem megteszi a 210 bár a régi 207 est még nem próbáltam de ez tökéletesen bevált sose hagy cserben csak 1 gond adódik az idő során hogy csak utángyártott alkatrészt lehet hozzá kapni de az se annyira nagy baj csak azért nem olyan mint az eredeti. :)
2010. dec. 25. 15:51
 10/10 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy új 207-es babszit nekem is olyan van és egyszerű megbízható kis járgány én akárkinek ajánlom nekem nagyon bevált.
2011. márc. 16. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!