Ezt láttátok már? Öt évvel ezelőtt vettem ilyet abban is lehet ez a chip?
na még egy baromság...
Ahhoz, hogy valami jelet tudjon kibocsájtani vagy rögzíteni kell valami áramforrás is. Vagy nagyon közel kell lennie a megfelelő kialakítású adónak/vevőnek.
Namármost azt nem tudom hogy az ami a képen van az miafene. De túl egyszerű az elektronikája. Egy ilyennel aztán tuti nem követnek nyomon :D De a többi felvetődött dologban is erősen kételkedem.
Sóval nem kell parázni ez ilyen fasságoktól. Ezeknek nagy részük csak parasztvakítás.
De azért most neked hála gondolkodni fogok raja hogy mi is lehet az a kis cucc abban a bigyóban. Jó lenne róla legalább 2 normális kép a 2 oldaláról...
Meg egyébként is, dec 21-én megint világvége, nem mind1 már hogy milesz a kocsiddal? XD
Láttam.
És qrvára nem GPS. A képen látsz 1db napelemet, meg 1db fesszabályzó IC-t, és volt benne egy led is, ami villogott ha megfelelő mennyiségű áram jött össze.
Láttál már okostelefont? A legkisebb használható GPS-jeladó pont akkora. Komoly teljesítményű adó kell neki, nagyteljesítményű áramforrással, és azzal is maximum 2-3napig bírja.
Nem mellesleg ha volt már a kezedben GPS tapasztalhattad hogy 10mp-el azután hogy bevitted a lakásba elkezdett kajabálni hogy megszűnt a vétel, ugyanis házon (aluljárón, pincén, bármilyen fedett helyen) belül nem működik, ugyanis az 1,2-15GhZ-s jel nem szereti a tömör szerkezeteket, és nem tud átmenni rajta, bezony.
És akkor a műholdak több kW vagy akár mW teljesítményű adójáról van szó, nem egy kisméretű cucc korlátozott teljesítményű adójáról.
Ha ezektől eltekintünk ottvan még a költség is ,egy ilyen adó több tízezer forintba kerül, szerinted ki fog többmillió értékű cuccot elosztogatni abban reménykedve hogy hazaviszi valaki aki aranytömböket tart a kredencben?
Mert ugye abból indulunk ki hogy nyomonkövetik azokat akiknek elosztogatták.
A másik fele hasonló valóságtartalommal bír, egy ekkora eszköz NEM tud rögzíteni semmilyen rádiójel-sorozatot, ugyanis ahhoz legalább egy processzor és egy memóriaegység kéne, ami a képen szintén nem látható. Arról hogy a riasztók és a kapunyitók kb 90-es évek közepe óta véletlenszerűen generált ugrókóddal működnek nem is beszélnék, az már csak a hab a tortán.
Végeredményben ez csak egy villogó kulcstartó, csak jó szokás szerint sikerül gyártani egy öszeesküvéselméletet
szerkeszteni mellé.
ugyan ilyen kulcstartót vettem kb 200 forintért a piacon, a kedvetekért szétszedtem, és ugyan így néz ki, semmi extra
egyszerűen annyi hogy a folyadékkristályos kijelző elsötétül, majd kivilágosodik, ha napenergiát kap
GONDOLKOZZATOK MÁR!! maguk a profi autótolvajok se szarakodnak ilyenekkel, egyrészt mert megoldják ügyesebben, másrészt nem gondoljátok hogy egy gps-es technológia kicsit sokba kerül, hogy így osztogassák ezerszámra???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!