Suzuki swift 1.3 2000 kuplung?
Figyelt kérdés
most 12 éves az autó és van benne 130e km még használható a kuplung de már nagyon fenn fog és érzem hogy talán a végét járja már (gyári van benne) néztem neten unixauto.hu oldalon van egy teljes szett 20e ft-ért Jakoparts gyártja vagy gyári suzuki nem szettbe külön a kinyomócsapágy, tárcsa és szerkezet 25e ft-ért összesen. Szerintetek inkább a gyári suzukit rendeljem vagy a jakoparts-t?2012. nov. 23. 14:35
1/3 anonim válasza:
Kicsit meg vagy kavarodva, a szerkezetet nem kell cserélni.
Vegyél egy Sachs kuplungtárcsát meg kinyomócsapágyat hozzá, teljesen egyező minőség a gyárival. Jakoparts-al volt már szívás, én nem ajánlom.
2/3 anonim válasza:
12 éves 130ezer van benne..csak tolatsz vele?:)
3/3 anonim válasza:
A Sachs tényleg jó de én csak akkor foglalkoznék vele amikor kuplungos lesz és még akkor is el lehet járni vele, főleg hogy sokat nem használod (gondolom).
Főleg azért mert megrendeled de még 1-2 évig bírja még a sajátja akkor derül ki hogy nem hozzávaló akkor az nagy bibi
Ezért akkor vedd meg amikor csinálod majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!