Hogy mér a trafipax, bemérhettek v nem?
Figyelt kérdés
Olyan kérdésem lenne aki tutira tudja a szisztémáját akkor mondja már meg , hogy mi a helyzet.. Egy barátommal beszélgettem az autóban , hosszu egyenes uton mértek ( Csornán ha valakinek mond valamit) és mikor 15-20 M lehettem a trafitol akkor elkezdtem gyorsitani max 65-ig kb és akkor szolt haverom h lassabban.. addig max 55-el mentem , ezek hogy vannak kalibrálva merre fele néz ? Sokkal messzebb vagy most mire számitsak?2009. aug. 16. 18:52
1/8 anonim válasza:
Akár 100m-ről is meg tudja mérni a sebességet, de fotót csak 40m-nél közelebbről készít, hogy olvasható legyen a rendszám. Esélyes vagy egy fotóra. 60 napig várhatod a postást, ha addig nem küldik akkor megúsztad.
2/8 anonim válasza:
Esélyes vagy rá 100 m-nél jóval messzebbről is be tudnak mérni és fotót sem csak 40 m-ről tudnak csinálni hanem messzebbről is,bár minél közelebb annál jobb mondjuk tényleg ilyen 40-50 m ről szoktak fotózni. A működése van amit fixen beállítanak egy sávra de van ami forgatható kocsin belül is és a jómadarak állítják, hogy kit mérjen.
Bízzál, hogy nem.
3/8 A kérdező kommentje:
nah fasza és ha 65 el mentem mennyi a tétel ? de akkor ha csak 20m-nél gyorsitottam akkor lehet nem gáz nem?
2009. aug. 16. 19:10
4/8 anonim válasza:
második vagyok 65 nél 50 es úton 30e pénz. Nem kell túlizgulnod nem nagy a valószínűsége, hogy ha 20 m rel előttük gyorsítottál föl akkor mértek be, már nagy a valószínűsége, hogy sokkal előbb rád mértek, csak akkor szokták rajtad tartani, ha nincs más akit mérjenek.
5/8 A kérdező kommentje:
teli volt az út . hát nem tudom mondom max 55el mentem végig és akkor ien 15-20méterre lehetett amikor véletlen elkezdtem gyorsitani majd gyors fék..
2009. aug. 16. 19:17
6/8 anonim válasza:
Ne felejtsd el hogy csal egy kicsit az óra, tehát ha az 65-öt mutatott akkor jó eséllyel csak 60 körül mentél. Ezért csak szabálysértési eljárást indítanak, nem közigazgatásit, ott meg ugye küldik az adatkérő lapot...
7/8 A kérdező kommentje:
meg most olvasom h modosultak a dolgok és csak 65 fellett számit ilyen dolognak szoval akkor ha 69el mutattot az óra még akkor sincs gond.. talán meguszom..
2009. aug. 16. 23:50
8/8 anonim válasza:
Hali. Végülis kaptál pénzbírságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!