2004 Fiat Punto 1.3 multijet 200. 000 Km -el mennyit megy még el? SOS
A motor nem volt gyilkolva, jó állapotban van.
Milyen költségekre számíthatok így 200 ezer környékén ?
Mennyi ezeknek a kocsiknak az átlagos futási Km -e egy motorgenerál előtt ?
Azt hiszem a műszaki lapon 250 ezer van, de ez mennyiben tér el a valósághoz / tapasztalathoz képest ?
Vásárlás előtt állok, a nagy csomagtér, az alacsony fenntartás valamint a rendelkezésre álló pénzmag függvényében ez a kocsi került fókuszba.
SOS TXT
Rég nem írtam, azóta is történtek dolgok a kocsival...
- a fűtés ventilátor negyedik fokozata zárlatos, csak zúg.
- a központi zár összevissza nyitja vagy csukja az ajtókat külön külön.
- a riasztó villog, de nem kapcsolja ki magát néha, ekkor percekig visít.
- A jobb oldali tároló fiók minden kisebb gödörben kinyílik - kivágódik magától.
- a klíma nem működik, semmi hideget nem ad.
- a kormány néha beáll, beszorul és piros kormánykerék lámpa ég a műszerfalon, újraindítás segít rajta.
- hidegebb reggeleken nagyon nehezen indult, akksi csere után sem javult.
A kocsi azért még használható, igaz nyolcvannál többel nem merek menni vele sehol.
Tisztában voltam vele, hogy az olcsó, sok kilométeres autó problémás lehet, de ezt nagyon megszívtam :(
Szia!
-fütőventillátor-kapcsoló csere
-központizár és riasztó az összefügg, nem tudom, mi baja lehet
-kesztyűtartó az típushiba, minden Puntoban javítást igényel (kis lemezdarab felcsavarozva)
-klíma: vagy gáz kell bele, vagy rossz a kompresszor (gáz tőltés: 8-9000 / kompresszor 100.000 fölött)
-vagy a futómű rossz és ezáltal feszül, vagy a city-szervó motor haldoklik
-izzítógyertya (egy vagy több) csere. Nem drága, viszont szívás cserélni, mert 10-ből 9-be beletörik...
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy megvan még a kocsid? Mi újság vele? Mert nekem ugyanilyen autóm van és kezdenek előjönni ezek a problémák, amiket te is leírtál.
Szeretném kérdezni, hogy sikerült-e egy két dolgot megjavítanod, és ha igen, akkor mi mennyibe került?
Válaszod előre is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!