Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti vezettek akkor is ha hó...

Ti vezettek akkor is ha hó van meg jég?

Figyelt kérdés
Januárba lesz meg a jogsim, és mindenképpen szeretnék majd elmenni kocsikázni. Viszont hóba, és jeges utakon nagyon rossz vezetni nem? :( Ti szoktatok?
2012. nov. 20. 20:48
 1/10 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
100%
Mivel az a munkám, hogy vezessek, így mindenképpen fogok. Ráadásul egy svéd cégnél dolgozom, tehát több havat látok, mint az átlag magyar.
2012. nov. 20. 20:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Ésszel kell vezetni, de olyankor a legjobb szerintem! Ja meg esőben szeretek nagyon.
2012. nov. 20. 20:54
 3/10 A kérdező kommentje:
Esőben én is "szeretek". Eddig csak párszor voltam így vezetni, de akkor tetszett :D Viszont amikor jeges minden akkor szerintem nagyon rossz lehet :S
2012. nov. 20. 21:01
 4/10 anonim ***** válasza:

Én imádok hóban vezetni. A mazsolák otthon maradnak, a nagyokosok meg már árokban vannak. :)

Hóban is muszáj elmenni ügyet intézni, vásárolni, dolgozni menni, úgyhogy igen, kénytelen vagyok vezetni. A havas utakkal nincs gondom, én az autó letakarítását utálom.

2012. nov. 20. 21:02
 5/10 anonim ***** válasza:

Én még letakarítani is szeretem! Közben szétbombázom a családtagjaimat :D.

De csak az első hónál, utána megunom.

2012. nov. 20. 21:07
 6/10 anonim ***** válasza:

Természetesen vezetek hóban , fagyban , ködben is.

Rühellem a magyar tömegközlekedés színvonalát ezért semmi pénzért nem használnám , meg nem kelek 1 órával azelőtt.Engem flusztrál , zavar ha busszal kell utazni ,mintha bilincsbe lenne a kezem , állandóan lesnem kell az órát , korlátozva vagyok , időhöz kötve , ezért utálom.

2012. nov. 20. 21:22
 7/10 anonim ***** válasza:

Mikor leesik az első ónos eső és odafagy akkro írány egy marha nagy betonplacc és menj ki gyakorolni, az már más tészta ha élvezed is :)

Nekem régen zsigulim volt azon télen is a kopott nyári gumik voltak ,hát nemtagadom meg tanultam vele menni :)

2012. nov. 20. 21:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha kell, akkor bármilyen időjárási körülmények között vezetek. Régebben csupán "élvezetből" is kimentem hóban, most már kényelmesebb vagyok, előbb odaérek metróval, mint hogy letakarítanám az autót.
2012. nov. 20. 22:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Én szoktam, meg szeretek is. Főleg csúszkálni.
2012. nov. 20. 22:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Szoktam, bár autózni is ritkán szoktam, mert nem olcsó dolog, de néha el kell menni ide oda. Ésszel kell vezetni jeges úton, és téligumi legyen a kocsin. 3 éve van jogsim, még télen tettem le, vettem is egy kocsit, nyári gumi volt rajta, de eléggé elhasznált. Hátsó kerék meghajtású volt, 3-an ültünk benne, dolgozni mentünk, gondoltam, hogy majd óvatosan megyek, majd következő évben veszek 2 szett új gumit. Na megyünk egyenesen, jön egy balos kanyar, koppanásíg tekertem, de csak mentünk előre. Nem tudom, melyikünk szarta jobban össze magát, szerencsére nem lett baleset. Visszafelé meg volt egy piros lámpa, fékeztem, és a becsúsztunk a kereszteződés közepéíg, mindenki dudált ránk. Le is cseréltem azokat a gumikat hamar, azóta ősszel felrakom a télit, tavasszal a nyárit, nem játék.
2012. nov. 21. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!