Ti vezettek akkor is ha hó van meg jég?
Én imádok hóban vezetni. A mazsolák otthon maradnak, a nagyokosok meg már árokban vannak. :)
Hóban is muszáj elmenni ügyet intézni, vásárolni, dolgozni menni, úgyhogy igen, kénytelen vagyok vezetni. A havas utakkal nincs gondom, én az autó letakarítását utálom.
Én még letakarítani is szeretem! Közben szétbombázom a családtagjaimat :D.
De csak az első hónál, utána megunom.
Természetesen vezetek hóban , fagyban , ködben is.
Rühellem a magyar tömegközlekedés színvonalát ezért semmi pénzért nem használnám , meg nem kelek 1 órával azelőtt.Engem flusztrál , zavar ha busszal kell utazni ,mintha bilincsbe lenne a kezem , állandóan lesnem kell az órát , korlátozva vagyok , időhöz kötve , ezért utálom.
Mikor leesik az első ónos eső és odafagy akkro írány egy marha nagy betonplacc és menj ki gyakorolni, az már más tészta ha élvezed is :)
Nekem régen zsigulim volt azon télen is a kopott nyári gumik voltak ,hát nemtagadom meg tanultam vele menni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!