Visszakövetelhetem jogi úton a pénzem, ha nem tudom átíratni az általam vásárolt autót, az eladó hibájából?
Pontosan.
Ahhoz hogy ez hivatalos legyen kell egy átalakítási engedély ami (ha megadják) jelenleg 11 800 forint. Nem is az árával van a gond hanem a "ha megadják"-al, ugyanis nem szokták. Ha nem adják meg akkor a következő egy egyedi típusbizonyítvány, kerek 178 900 ft-ért.
Hatályos rendelet, díjak:
www.nkh.hu/Gepjarmu/tevekenysegek/kozutijarmmuszelj/eljarasidijak/Ejrsi djak/Vizsgálatok, engedélyek díjai.pdf
Illetve a KöHÉM rendelet, aminek meg kell felelni ahhoz hogy megkapd az engedélyt:
Reálisan nézve egy dolog maradt, azon kívül ami eddig felmerült, eladod az 1.6-os blokkot és veszel az árából egy 1.3-ast, esetleg elcseréled.
Addig amíg sikerül ezt meglépni megkeresed a kollégát, és közepesen súlyos testi sértés kilátásba helyezésével felhívod hogy sürgősen vonja ki ideiglenesen a gépet, vagy kivonatod te, és kifizetteted vele a költségeket.
Ha egyik sem működik akkor jön az amit Napkiraly írt, vagy amit én mondtam az első kommentemben, elég rendesen felültél a szopórollerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!