Honda Tact olajtartálynál a kupak alatt volt egy gumi de ezt lejjebb nyomtam véletlenűnl baj?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert amikor felakartam tölteni akkor nem tudtam hogy kell és azt hittem hogy van rajta egy nyílás és azon keresztűl tudom tölteni és szívószállal próbáltam megkeresni az de lejjebb ment....Tudom igazi amatőr munka...2012. nov. 20. 16:03
1/3 anonim válasza:
Ha tudsz bele olajat tölteni szerintem nem nagy baj ;)
Ha beleesett az olajtartályba akkor arra vigyázz, hogy ne zárja el a lyukat amin folyik az olajcsőbe az olaj :)
2/3 A kérdező kommentje:
Igazából tudok beleönteni de nem kéne kiszedni és a tetejére visszarakni?Lejjeb már remélem nem tud menni...
2012. nov. 20. 16:38
3/3 anonim válasza:
Ha ki tudod venni kiveheted...
Ha benne marad se nagy a gond csak az a lényeg, hogy ne zárja el a csövének a nyílását mert akkor megáll az olajzása és besül a motorod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!