Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy E23 732i Bmw-m....

Van egy E23 732i Bmw-m. Érdemes vele foglalkozni?

Figyelt kérdés
Nem étvágygerjesztő állapotban örököltem az autót, ráadásul 15évesen. Azóta eltelt egy év, átnéztem, kéne foglalkozni a fékekkel a kormányművel, és utána meg az esztétika. Ugyanakkor "82-es évjáratú a kocsi, tehát idén - ha kész lenne - mehetne vizsgázni nosztalgia I. kategóriára, de arra még költeni kell. Nagyon fontos nekem a kocsi, mivel majdhogynem ebben nőttem, fel, de nem tudom, érdemes e vele foglalkozni.

2012. nov. 19. 18:04
1 2
 11/14 Napkiraly ***** válasza:
korai elkezdened felújítani. Főleg ne vonj bele senkit (anyagilag). 100 km-en 9 liter az 3700 ft, 10 liter meg 4100. Én 5-6 literből járok. Jogsid sincs még. Egyelőre tárolásban gondolkodj
2012. nov. 21. 20:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Ismerősömnek volt 7es cápája,el volt gázosítva 10literrel elment,a barátnője használta javarészt,imádta, 3430as sorhatos volt.Eladta,vett egy új 323as Mazdát az utolsó szériásat,visszasírta a BMW-t,eltűnt belőle a klímagáz ami a BMW-nél sosem fordult elő,kettérepedt a kalaptartó meg iyenek,12ekm volt benne.Ja és még harmadikban kapart ha úgy akarta:)
2012. nov. 22. 00:55
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget!

azt hiszem tudom mi lesz.

Nagyapám fel akarja újítani a fészert, bele fogok szállni és megkérem hogy toljuk be. Ott csak kihúzza amíg meg nem vastagodik a brifkóm.

2012. nov. 22. 18:31
 14/14 christie75 válasza:
Jó döntés, egy kincs van a birtokodban. Én sem vagyok milliomos, de a fogyasztás az utolsó szempont számomra, ha egy ilyen ritkaságról van szó.Az én BMW-m 13L/100 de nem cserélném egy gazdaságos autóra sem, imádom.Nem kell sietni fiatal gyerek vagy van időd a helyrehozatlra. Sok sikert :)
2013. jan. 3. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!