Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy E23 732i Bmw-m....

Van egy E23 732i Bmw-m. Érdemes vele foglalkozni?

Figyelt kérdés
Nem étvágygerjesztő állapotban örököltem az autót, ráadásul 15évesen. Azóta eltelt egy év, átnéztem, kéne foglalkozni a fékekkel a kormányművel, és utána meg az esztétika. Ugyanakkor "82-es évjáratú a kocsi, tehát idén - ha kész lenne - mehetne vizsgázni nosztalgia I. kategóriára, de arra még költeni kell. Nagyon fontos nekem a kocsi, mivel majdhogynem ebben nőttem, fel, de nem tudom, érdemes e vele foglalkozni.

2012. nov. 19. 18:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

30 éves a járgány, nem étvágygerjesztő, és baromi sokba lenne, hogy vizsgaképes legyen...

viszont:nagyon fontos érzelmileg, 16 éves vagy, tehát van időd, ebben nőttél fel...

ha nem kell komplett motorgenerál, ha nem tök rozsdás, és puffos a karosszéria, és van aki állja a cehhet, akkor csapj bele...

mégiscsak BMW732i...(minden bőr, automata váltó, stb)

2012. nov. 19. 18:18
 2/14 anonim ***** válasza:

te tudod hogy mennyit, ér neked.

Van aki trabanttal foglalkozik.

2012. nov. 19. 20:05
 3/14 Bence_ ***** válasza:

El tudod tenni valahova? (garázs)

Sok-sok energia de talpra állítható.

[link]

itt nézhetsz hozzá alkatrészeket.

2012. nov. 20. 00:57
 4/14 anonim ***** válasza:
Én nem költenék rá... Próbáld meg értékesíteni olyannak aki restaurál ilyen öreg autókat...
2012. nov. 20. 08:31
 5/14 anonim ***** válasza:

az utolsóhoz annyit, hogy a mai eszemmel én sem költenék rá... csak új autót, az kevesebbe van...

de az érzelemnek ára van...

2012. nov. 20. 09:41
 6/14 A kérdező kommentje:

Hát a kocsin rozsda ven egy kevés a bal oldalán, meg a hátsó ajtónál a küszöbön egy szemerkényi, viszont magával a motorral elég valószínű, hogy nincs probléma, mivel azt apám anno megcsinálta, a mostani bajai azért vannak mert sokat állt.

A "cehhet" nincs ki állja, vagyis én, de ahhoz majd melózni kell, de nekem ezért megéri.

garázsunk nincs. Szerintetek van értelme venni rá egy ponyvát, az valamelyest védi? csak mert gondolkoztam rajta.

2012. nov. 20. 17:50
 7/14 Napkiraly ***** válasza:

Nehéz helyzet cimbi. Nekem 18 évesen saját autóm volt, én álltam a cehhet. 16 évesen talán még fiatal vagy ehhez.

Ha eladod mindig sajnálni fogod, 25-30 évesen fogsz venni egy hasonlót, de az nem ugyanaz lesz vagy nem ugyanolyan.

Gondolom hogy apád meghalt a pénz nem vet fel, talán nem épp egy BMW az ideális választás neked.

A döntés a tied, ha eladod, utóbb megbánod, ha nem adod el, a pénztárcád megbánja.

Ami biztos: ez az autó luxuscikk, hétköznapi használatra alkalmatlan és gazdaságtalan, így nem fogod munkábajárásra használni. Ha lenne garázsod azt mondanám tartsd meg, de szabad ég alatt szétrothad. Ha legalább egy beállót tudsz neki hegeszteni, akkor talán, de szabadon ne. Szabad ég alatt csak ha betonon állsz érdemes ponyvázni, másképp csak megfogja a párát

2012. nov. 20. 21:28
 8/14 anonim ***** válasza:

A hetes cápa!

El ne add,nem kér enni,szépen apránként javítgasd,ki tudja mikor mosolyog rád a szerencse és akkor megcsinálhatod egyszerre is,ha eladod bánni fogod,nekem is van egy féltve őrzött vas a garázsban már lassan 8éve,mindennek eljön az ideje előbb vagy utóbb

2012. nov. 21. 03:38
 9/14 anonim ***** válasza:
a 7 es nagyon pontosan írta le a helyzetet...fogadd meg!
2012. nov. 21. 10:17
 10/14 A kérdező kommentje:

Hát igen, sok érv szól mellette és ellene.

Nagybátyámmal beszéltem erről meg magárol a kocsiról, ő mondta h anno járt a kocsival apámmal és ha odafigyeltek elmentek akár 9literes fogyaztásig is.

Talán valami anyagi befolyásom lenne a dologra mert úgyis el akarom adni egy két dolgomat (modellvasút, görkori stb), plusz még barátom mondta, hogy ő nagyon szívesen beleszállna.

Ha beleszállna, akkor is csak úgy fogadnám el hogy majd visszaadom, de lehetőleg megakarom oldani a dolgot önerőből.

2012. nov. 21. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!