Simson S51: az baj, ha nem a kannában kevertem el az olajat a benzinnel, hanem a tankban?
Hát nem egy csúcskategória, de szerintem megteszi.
Én nem kannázok, úgy szoktam tankolni, hogy miközben folyik a pisztolyból a benzin vékonyan csurgatom bele a benzinsugárba az olajat - persze így csak akkor lehet, ha elég nagy a nyílás a tankon.
én nem variálom túl a dolgokat!
benzinkúton szoktam kevertetni is, benzinkúton beleengedi a benzint aztán beleönti az olajat, rárakom a tanksapkát, kicsit megrázom a motort és elindulok vele, ennyi, összekeveredik az...! de lehet hogy úgy jobb lenne ha először beleöntenék az olajat és úgy rá a benzint, mert akkor hamarébb elkeveredne, de ha mondom hogy 2000FT-é kérek 40-es keveréket, akkor nem biztos h rögtön tudni foglya hogy 2 ezerér forintnyi benzinhez mennyi olajat kell hozzá tölteni, ezért egyszerűbb neki, ha beletölti először a enzin azt nyomassa 1900 valamennyi-ig és uána ráönti az olajat, el keveredik az, nem kell ennyire túl reagálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!