Milyen autót vegyek? Első autóm lenne, Közepes-alacsony fogyasztású (benzin-dízel is érdekel)
Én nem éppen ijeneket néznék ennyiért. Inkább olyan kocsit néznék, amik 250-300ezer körül indulnak, nem 400ezerért csak roncsot kapsz. A másik meg az, hogy az Opel, meg a BMW nem éppen kis fogyasztású autó. Ezt döntsd el, hogy erő kell, vagy kis fogyasztás.
Én inkább F Astrat néznék, a G Astra 800ezer körül kezdődik, mivel érdemes foglalkozni, vagy Nissan Almerat. Nekem egyhez volt szerencsém és nagyon jó szerintem. Baja soha nem volt, mindent bírt, 1.6-os motorral a 20 mázsás futót húzta, rengeteg kilómétert megtett úgy hogy még az olajcserék is eltolódtak néha, meg nem is volt rá költve, műszaki is úgy lett véve hozzá, hogy a kocsi el sem ment a műszakira, de még mindig megy és csak benzin kell bele. Nem az enyém a kocsi, hanem az egyik barátomé, aki építkezik és minden pénze a házra megy, de a kocsi csak megy és dolgozik, nem pusztul le sehol, napi 200km-et is bír neki. Én csak pár km-et vezetem, de nekem is bizonyított az a kocsi. KB olyan, mint a Golf II. Ugyan olyan szívós jószág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!