Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri ilyen autót venni? A...

Lacko1996 kérdése:

Megéri ilyen autót venni? A többi lent.

Figyelt kérdés

[link]

Mennyire megbizható?

Mennyi a fogyasztása?

2012. nov. 17. 09:43
 1/5 anonim válasza:

Szerintem igen!Az Audik messze jól ismertek a dízel motorjukról,pláne az 1.9tdi-ről!!!Csak arra figyelj oda ha megnézed és adnak neki egy nagy gázföccsöt mennyire füstöl a kipufogó vagy füstöl e egyáltalán.

Minimális füst megengedett,de ha nagyon füstöl az vagy turbó hiba vagy eszi az olajat!!

2012. nov. 17. 13:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha az életed is rá akarod költeni, akkor mindenképp. Az Audik megbízhatók...AMIKOR ÚJAK! De ebben már van 16 év, meg fél millió km. Hogy lenne megbízható?
2012. nov. 17. 13:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem minden használt kocsi állapota az addigi tulajoktól függ. Ha normálisan karbantartották, bármelyik 16 éves (vagy akár idősebb) kocsi megbízható lehet.

Persze ezt kép alapján nem lehet megállapítani. Ez csak úgy derül ki, ha elmész személyesen megnézni, és viszel magaddal olyan embert, aki ért a kocsikhoz. Ha nincs ilyen, még mindig meg lehet beszélni a tulajjal, hogy guruljatok el egy szervizbe, átvizsgálásra.

2012. nov. 17. 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem gondolnám, hogy egy átlag átvizsgáláson bármi kiderül egy ilyen autóról. Totál zsákbamacska.
2012. nov. 17. 15:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Biztos vannak hibái, de szerintem megéri költeni rá mondjuk 200 ezer forintot, és utána tuti elmegy még 100 ezer km-t gond nélkül megbizhatóan és kicsi fogyasztással. És nagyon is jól megy, vezettem már ilyet.
2012. nov. 17. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!