Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek megéri megvenni...

Szerintetek megéri megvenni ezt az autót?

Figyelt kérdés
[link]

2012. szept. 24. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Minden további nélkül! Nem találok semmit, amibe bele lehetne kötni, még a műszakija is friss. Nincs benne sok km, benzines és tényleg jó állapotban van.
2012. szept. 24. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Így kép alapján teljesen rendben van, csak nem árt élőben is átvizsgálni hogy működnek is a dolgai nem csak dísznek vannak ott:D Amire érdemes odafigyelni ami így nem derül ki, az alvázára hogy milyen állapotban van, bár ha tényleg ilyen friss a műszakija akkor nagy baj nem lehet, de azért szoktak ott is elnézni dolgokat főleg ha ismerősnél csináltatja az illető. Az alvázat érdemes megnézni hogy nincs-e valahol rohadás főleg ott a sárhányók körül érdemes megnézni. Én már jártam így amikor az 1. saját autómat vettem hogy ki volt rohadva a sárhányónál a cucc pedig friss műszakitól kezdve minden megvolt, meg ugye menet közben is derültek ki dolgok főleg amikor nagyobb tesztútra indultam el vele. A kipufogó dobot is érdemes megkukkantani hogy nem e tömődött el, mert azt sem lehet így tudni, meg az elektronikát is érdemes átnézegetni hogy tényleg működik e rajta minden még a hátsó ablaktörlő is. Bár ezek nagyon jó autók én is ilyet tervezek venni de valami baj szerintem tuti van vele mert nekem nagyon gyanús, de mindenképp érdemes rászánni az időt és megnézni ha ilyenre vágysz.
2012. szept. 24. 17:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egy kicsit nekem is hihetetlennek tűnik az ára, de így képen keresztül nagyon jól néz ki. Benzinessel talán nem is tudok annyira melléfogni mint PD TDI-vel. Még egy kicsit nézegetek és lehet elmegyek megnézni élőben.
2012. szept. 24. 18:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha ebben az árkategóriában keresgélsz, akkor nem rossz választás.

Engem a 14 év kicsit riasztana, de ennyi pénzért nagyon úgysem kapnál újabbat.

2012. szept. 25. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!