Teherautó vagy busz jogosítvány. Működik még? (többi lent)
Nem hiszem, hogy csinálnának mostanában ilyeneket, hiszen tele van az ország állástalan sofőrökkel!
Nekem még a Magyar Néphadsereg fizette, kellett is náluk "dolgoznom" 18 hónapig!
:D
Első: Hát ettől tartottam Én is
Második: Akkor magyarán a B - vel elmehetek a búsba :-)
Köszi mindegyikőtöknek
A C-t meg a PÁV-ot mindenképp csináld meg (kb. 150-200e ft).
Ezt valahogy gyűjtsd össze (pl. folyószámlahitel). Ha megvan a BKV szokott indítani D-t, alá kell írni egy 2 éves szerződést. Arra vigyázz, hogy 2-szer vizsgázhatsz, ha nem sikerül vissza kell fizetni. Tehát ha nem jól megy a C, akkor inkább magánúton csináld a D-t. Viszont utána a fizetésed a BKV-nál kb. 160000 ft lesz nettóba (a kezdő), tehát könnyen visszafizetheted a tanfolyamok árát.
Utolsó:
Köszönöm!
"Második: Akkor magyarán a B - vel elmehetek a búsba :-)"
Ez így, ebben a fomában nem igaz! A trolivezetőihez (TR) csak B kell és betöltött 20. év. Jövőre viszont a D kategóriához se kell már a C, elég lesz a B kategória és a betöltött 24. év!
"Első: Hát ettől tartottam Én is."
Bizonyára akkoriban még nem éltél! Régen lehetett a katonaköteleseknek az MHSz-nél vizsgázni, aztán le kellett tölteni a soros katonaidőt! (De azt többnyire mindenkinek)
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!