Audi, BMW vagy Mercedes?
Melyiket vennéd és miért?
Audi A6 3.0 V6 TDI Quattro
BMW 530xd
Mercedes E320 CDI 4Matic
Mind három full extrás kivitelben, automata váltóval. 2006-2007 utáni évjáratban.
BMW nem kellene,mivel tömegautó lett(olyan,mint a cigik közt a Marlboro minden suttyó azt veszi)
Mercedes-sel a vajdák járnak.
Audi!!
Na jöjjön még valaki egy Suzukit is ajánlani.
Amúgy azt hiszitek viccesek vagytok?
Audival a politikusok, kitartott nők járnak.
Béemvével apucikisfiai meg a jó öreg bodzsaszedők.
Mercedes a király a 3 márka közül. Bár az én kedvenc Mercedeseim a W123 széria. Van bennük egyfajta méltóság és férfiasság ami miatt tuti szerválnék egy ilyet, ha gazdagabb lennék. Vagy egy sötétzöld Volvo-t vagy egy nagy Nissant.
Audi és BMW
azért mert az van nekünk is :D
Utolsó válaszoló!
Még véletlenül se zavarjon, hogy mind a 3 autó dízel XD Nagyon jót röhögtem rajtad. Ami meg a korukat illeti, nem tudom te mivel foglalkozol, de én úgy tapasztalom Magyarországon, hogy az 5-6 éves autók abszolút nem öregek, a legtöbb kocsi 8-10 éves vagy még öregebb. Meg amúgy is, inkább egy 6 éves BMW, mint egy 3-4 éves Dacia, Kia, Chevrolet stb.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, én egyértelműen BMW-t vennék, mert az a legsportosabb. A 6 fokozatú tiptronic nagyon jól dolgozik benne, az xdrive rendszer is nagyon jól el van találva. A motorja nagyon erős, takarékos (simán eljársz vele 8.5 literrel 100-on). Mindent összevetve kitűnő választás.
Az Audival sem jársz rosszul, szintén igaz rá, hogy nagyon megy, megbízható és ez is takarékos.
A Mercedest nem ismerem, én személy szerint nem szeretem, de ez egyéni dolog.
Én azt javaslom neked, hogy menj el és próbáld ki mindhárom modellt, és a tapasztalatok fényében dönts.
Az ilyen "mert ilyet a bodzaszedők vesznek" meg hasonló baromságokat meg felejtsd el. Ilyenek vagyunk magyarok, az emberek 70%-ának (sajnos v épp szerencsére) sosem lesz prémium autója, így persze, hogy megy a köpködés, mert "mi az, hogy a másik nem egy sz*ros astrával jár, amikor én nem engedhetek meg többet magamnak, biztos valami maffiózó, vagy apuci vette, vagy tuti lopta vagy valami, meg különben is...."
A "c*gánymerdzsó" kifejezés is milyen elterjedt volt egy időben, pedig biztos lehetsz benne, hogy volt akkor is, meg van ma is rengeteg üzletember akik Mercedessel, Audival, BMW-vel járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!