Hány km-t bír egy 70es Simson henger?
Arra lennék kíváncsi, hogy egy újrafúrás után körülbelül hány km-t bír a henger még újra el nem kopik?
Én most normál használatra gondoltam mert nekem kb. 10.000km-t bírt és nem tudom jó vagy rossz-e. Általában 60 as utazóval jártam vele.
Szóval a 10.000Km szerintetek jó-e vagy kevés?
Az a vezetési stílustól is függ!
Ha nem a szokásos friss jogsis 15 éves fejed van aki kávédarálós aeroxot képzel maga alá és fékezésnél hármasból bevágod egyesbe amikor még 45 el gurulsz akkor akár ugyanannyit is kibír a 70-es henger mint a gyári akár még többet is!!
simsonbolt.hu olcsó és nagyonjó minőségű alkatrészeket árulnak én innen szoktam rendelni:)
Én 6 év alatt tettem bele 30 ezer km-t.
És még azóta sem volt gyűrűzve!(És még mindig van ereje!)
akár mennyire hihetetlen.
Mondjuk 40-nel szoktam vele járni!
Egyébként ez egy "gyári"
(nem lett semmi átalakítva rajta!)
S51b-s motor! :)
40 - a megengedett!
De te tudod! :)))
Hogyne bírna 10,000 km-et ki!
Ha úgyhasználod ahogy kell és nem kávédarálónak remegő kézzel hegynek felfele 1-esben full gázzal meg 50-nél viszaváltasz 1-esbe akkor 10-20,000-et is!
Na meg,ha példának okául.: ha pl csak 8000 km-t bírt ki akkor is jó az arányod:) mivel egy 70-es henger simsonra 9,500 forint! az a 8000 km ha akár fél év alatt is(ez már mutatvány ) akkor is 6 hó 9,5k forint lenne csak!Ami játékpénznek is kevés! de azért az lesz 5-10 év is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!